Ivailo.yordanov моя го взех три дни след тебе и същата работа 09/2015
Ivailo.yordanov моя го взех три дни след тебе и същата работа 09/2015
Даде, те са една партида. Мен ме изуми това, че са произведени в Япония и какво правят в метро на цариградско [emoji2]
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Здравейте!
Може ли да ме насочите кой от 50-ките е най-удачен избор?
Без този от 700 паунда?
Results for Samsung 50
и
Buy 50.0 LG Televisions at Argos.co.uk - Your Online Shop for Technology.
Благодаря!
- - - - - - - - - -
Май от тези предложените само LG LF6-та серия става? Нищо, че Samsung 6-та сериа K е от 2016-a?
Dominator
http://www.lcd-compare.com/index.php...&LG50LF652V=on
Предлагам да си купи Samsung UE50KU6000 защото е future proof
В argos,richersound и currys цената е една и съща...
Интересен внос....дай снимка в близък план на стикера, залепен на гърба на телевизора.
Някой собственик на словашка сглобка също да даде снимка. Евентуално да се опитам да сравня серийните номера и да открием някаква закономерност.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 30-08-16 в 20:30.
Не съм вкъщи близките няколко дни. В първия удобен момент ще ти снимам. Ако някой друг колега закупил от партидата не се включи преди мен.
Пс. Тя и цената беше интересна - 838.80
Отстрани в тмаркет словашките по 1299 в същия момент.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Много моля за отговор !
Колебая се между LG- 6-та серия и Samsung - дали J или K серия? 4K - 6 та серия може да е по-зле от 6-та на LG - FullHD?
Ако така пише и на твоя ще се наложи да те разочаровам
Колега взимай К серия на самсунг, по-добри са от лг и с по добър дизайн
Този пост е редактиран от Сидеров; 30-08-16 в 20:33.
Какво показваш? Ако си мислиш че е слгобен там - лъжеш се!
Японския адрес е седалището на централния им офис. Обаче защо не пише къде е сглобяван на стикера?
Вижте какво пише на стикера залепен отстрани на кашона...
Това трябва да е кодирано в щрих кода отпечатана на етикета. Може би ще може да се разбере как, ако намерим снимки на телевизори от една серия и година, но произведени в различни части на света
Този пост е редактиран от hristoslav2; 30-08-16 в 23:06.
Колега, язък за това че показа снимката - телевизора не е правен в Япония...
Е що язък,аз съм супер доволен от телевизора даже надмина очакванията ми.Най вероятно е словенски ма защо никъде не пише.
Защото се правят на тарикати. По закон трябва да пише на телевизора и на кашона къде е сглобяван, а не къде е офиса на фирмата. Отделно в руския превод, както аз го чета на етикета пише, че е произведен от Сони Япония, но това си е чиста лъжа, защото не е сглобяван там, частите сигурно са китайски и т.н. Трябва да пише проектиран в Япония сглобен едикъде си. От моя опит Самсунг и ЛГ си пишат на стикерите и кутиите къде са сглобявани. Тарикатите от Сони си плачат за глобичка, а пък после да се оплакват, колко е лош ЕС.