Бихте ли ме насочили към най-добрия за спорт 32" тв. 400 лв. е отделена сума.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Бихте ли ме насочили към най-добрия за спорт 32" тв. 400 лв. е отделена сума.
LG 32LH510B . Тъпия му проблем ,че има 2Х3 W звук.
Много ли ще е слаб?Пише че е ips и с direct led май е нова реколта.
Ходих ,да го гледам, прекрасна картина,модел от 2016г. За звука не знам. Изглеждат ми малко, на фона на 2 X 10w примерно и не мога да преценя.
- - - - - - - - - -
Следващия път ,като отида да го видя, ще помоля за тестване на звука. Сигурно ще бъда първия ,който иска да тества звука на телевизор.
- - - - - - - - - -
Ако може малко да надвишиш бюджета може да погледнеш ---->SHARP LC-32CHE4040E и SHARP LC-32CHE4041E .
На тях намерих друг кусур, че нямат SCART.
Аз ще надвишава,но тези шарп-ове(май и не са шарп-ове),с какво са по-добри от споменато Lg?
Шарповете се произвеждат от UMC-Словакия. На мен картината на LG-то много по ми харесва, но му трябва един тест за звук.
Не си взимай това LG защото нее Full HD и така ще изгубиш Full HD каналите (примерно 30 канала) които се увеличават постоянно. Вземи си LG ама да е Full HD
За 400 лв. толкоз, иначе се отива към 500 лв. или в обсега на Vestel.
ДА 1080i и 1080p Това са Full HD каналите. Като напишеш в google какво е Full HD или 1080i както ти си написал ще видиш какво означава. Фани се образовай малко.
1080i картината е съставена от 1080 линии. „i” означава, че линиите не са сканирани една след друга. Вместо това те са „вплетени”, което означава, че всички линии с еднакви цифри са сканирани първо, след което и тези с различни цифри. Двата вида линии се комбинират, за да съставят картината.
1080p картината е съставена от 1080 линии, сканирани една след друга, така че картината е дори по-ярка и подробна, но това подобрение е незначително. Тази система не се използва от предавателите, а от новото поколение HD DVD плейъри, като те също предават 1080i ако е необходимо.
И на първия ти въпрос който е доста тъп '"Ъъъъъ, как точно ще ги изгуби"
HD ready телевизор не може да гледаш Full HD заради резолюцията.
А и тези колеги дето са харесали това да не гим пиша сега имената и те май не са много образовани.
Този пост е редактиран от brave; 10-09-16 в 20:38.
Това че тв е 720p,означава че не може да приема 1080 канали ли????
Аз колкото трябва съм се образовал ама така и не разбрах как ще ги "изгуби Full HD каналите" ?
Щот аз си ги гледам и на CRT TV пък не ми е проблем и 4К канали да си гледам там
п.п. Също да кажеш един 1080р канал, че нещо не се сещам за такъв ...
Трудно ми е да схвана смисъла, но явно нещо си се изгубил в Google-превода - може би под "еднакви цифри" и "различни цифри" имаш предвид четни и нечетни редове?
И от името на необразованите колеги, позволи ми да те осведомя, че в кухнята имам HD-Ready телевизор, който "хваща" перфектно всичките 24 HD канала, които предлага кабелния ми оператор![]()
Отговарям на колета svetlio1 CRT TV никой не го интересува сега сме 2016 година не 90-та. гледаш ги щото приемника ти ги преобразува на сигнал 480p което е смешно, няма значение.
Отговарям на колегата Frogst гледаш ги защото има приемник преди телевизора а не CAM модул както повечето хора, както е и по удобно с CAM модул. Приемника ти преди телевизора преобразува сигнала и на HD ready и пак нищо не правиш. Ама кво обяснявам на мало..........
Няма как телевизор с матрица 1366x768 да гледа Full HD или 4K. То ако беше така хората нямаше да си взимат 4К телевизори. Просто гледате тези канали защото имате приемник преди телевизора който ви преработва сигнала за вашия TV.
И да ви кажа и на двамата прочетете какво е CAM модул ако незнаете така се спестява 1 дистанционно и един контакт по-малко заради приемника ви. Така си ползвате оригиналното дистанционно на телевизора. Ето да ви образовам малко. Ако нямате може да си го поискате от оператора към когото сте.
Този пост е редактиран от brave; 10-09-16 в 22:36.