Първоначално публикувано от
kaizera
Здравейте, от известно време се каним да сменяме телевизора и сега сме се спрели на 55". Бихте ли ми препоръчали нещо до към 2000 лв. Гледаме основно спорт и сериали, ТВ-то ще се гледа от 4,5 - 5 м фронтално от дивана и около 3 - 3,5 м от масата, като ъгъла не е голям, не повече от 35 градуса, като стаята е добре осветена с изложение Юг-югозапад. 3D-то не ме интересува, а голямата ми чуденка е има ли смисъл от 4к. Струва ми се, че Full HD-то е напълно достатъчно. Мачове в 4к няма, филми от по 70-80 ГБ рядко свалям, за SD телевизията да не говорим, ама знам ли, нямам кой знае колко наблюдения, по-скоро са разсъждения. Не робувам много, много на марки, но все си ме влече към Панасоник, Сони и Филипс, а от Самсунг и особено от ЛГ страня. Предвид, че от двата телевизора вкъщи Смарт е само Сонито и то 32", модел 2013 (другия е 39" плазма на Панасоник на вече 10г) съм се насочил към този модел...
Sony KDL-55W808CBAEP, в общи линии ми се струва точния модел, но винаги съм отворен за предложения.