Страница 164 от 641 ПърваПърва ... 114154162163164165166174214 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,446 до 2,460 от общо 9612
Like Tree2463Одобрявам

Мнения и Избор на телевизор (инфо в първите постове)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2011

Отговор: Мнения и Избор на LCD / OLED телевизор

55 инчовият C7 на LG мисля, че е под 5000.

2.  

3. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

При унгарците 55C7 е 3952 лв - https://edigital.bg/led-televizori/l...evizor-p498681

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Чудесно за цената

Blurry Leaked Images Depict Alleged 'Apple OLED TV' in Testing Facility [Updated]
    https://www.macrumors.com/2017/08/16...apple-oled-tv/

Save £1,000 on a 55" LG OLED TV with 4K and HDR today | Trusted Reviews

https://www.forbes.com/sites/johnarc.../#56eb8e1e3a89

svetlio1
    За теб - купи са тази яхта от старата школа с 3 UltraHD телевизора
    Breedenadam Launches the Old-School-Cool MTB fourzero Wheelhouse Yacht – Robb Report
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 20-08-17 в 23:55.
    svetlio1 одобрява това.

5. Тук е от
    Apr 2008

Здравейте, моля за мнение ..... За спалнята искам да взема 40 или 43 инча ТВ. Ще се гледа предимно на тъмно. Ще е закачен на стената на близо 2,5м. разстояние от зрителя. Бюджет до 1200-1300лв. Да има възможност да се пускат филми от NAS сървър по мрежата.
    Благодаря предварително.

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

7. Тук е от
    Apr 2008

На този модел се бях спрял и аз, но прочетох тук във форума че ips панел не приятен за гледане на тъмно. Има ли някаква истина в това?

8.  

9. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Така си е, но винаги може да сложиш някакъв източник на светлина (отразена) зад телевизора ...

10. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2011

Напротив , тъй като IPS-панела е с по-малък контраст от другите , на тъмно изглежда по-добре отколкото на светло.

11. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Гледал ли си двата варианта на тъмно ?
    Аз имам - на светло (говорим за нормално осветена стая) IPS докарва прилично черно , а яркостта не е проблем със сегашните подсветки ... На тъмно обаче всичко лъсва - черното (доколкото изобщо го е имало) изчезва , глоу ефекта става още по-видим , а да не говорим за обикновено "прекрасно" и "качествено" изработени подсветки на ЛГ

Филипс съвсем не случайно въведоха Амбилайт-а преди години...

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от bisval Виж публикацията
    Напротив , тъй като IPS-панела е с по-малък контраст от другите , на тъмно изглежда по-добре отколкото на светло.
    IPS изглежда по-добре през деня в светло помещение, а MVA има предимство вечер, на тъмно.
    Ако двата телевизора са с Edge LED подсветка(с или без локално затъмняване) - MVA има предимство поради по-малката утечка на светлина и така неравномерната подсветка не си личи толкова, колкото е ясно видима при IPS...

13. Тук е от
    Apr 2008

Ами тогава може ли да ми препоръчате с mva матрица модел аналогичен по характеристики и качества на LG-то, дори леко да надхвърля бюджета? Благодаря за което предварително....

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

16. Тук е от
    Apr 2008

Благодаря много за мненията. Сега ми се върти много в главата дали да не взема първо за хола един 55'' и ми се иска да е OLED, и там тавана е 4000лв. Гледам при унгарците има 55b7v, но нещо не ми се рискува като чета мненията за магазина, за това как пристигат нещата. А защо тук го няма никъде този телевизор, а само миналогодишни OLED.? Изобщо заслужава ли си тази покупка. Ще се гледа от 3,5 - 4м. Само от масата ще е на 2,5м. Със сигурност ми трябва тв с добри ъгли на виждане и тук определено ще се гледа на светло в много голяма част от времето.... Какво ви е мнението по въпроса? Благодаря отново!

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Силата на OLED телевизорите е на ТЪМНО - вечер или в затъмнено помещение(пердета, щори). Стига да няма пряка слънчева светлина в помещението.

На търговците не им се рискува с модели LG Oled 2017, тъй като все още имат непродадени бройки от миналата година. Освен това, цените им все още са високи и изчакват малко да паднат преди да ги внесат.
    Самите продавач-консултанти се оплакват, че OLED изискват повече грижи и внимание заради опасността от отпечатване на образа. Мързи ги да ги наглеждат и вместо това оставят с часове да се върти един и същи рекламен клип....

този е FullHD 2017 но е на старо шаси и софтуер - webOS 2.0
    OLED TV LG 55EG9A7V | Телевизори | TV, Видео и Gaming | Технополис БГ
    https://brosbg.com/lg-oled-55eg9a7v-product-12972

Ако ще вземаш мострена бройка я тествай и огледай добре.

18. Тук е от
    Nov 2013

Здравейте на всички, имам дилема и се надявам да получа помощ от вас. Предстои ми покупка на телевизор, ще се гледа от около 4м(основно) до около 8-9м, осветена стая(големи южни прозорци отдясно на телевизора), ъгъл на гледане от централно до 25-30 градуса встрани. Основно ще се гледат филми на флашка или плеър. Телевизията ще е Мсат кабел. Озвучаването ще е през ресийвър на колони. Бюджета е 4000лв макс. Първият въпрос е 55" OLED (LGB6J/OLED B7V) или 65" LED.
    Ако е LED, защото размера има значение :-) , тогава въпросът е кой да избера. В момента все още може да се намери, ако побързам, запечатка на миналогодишния Samsung 65KS8002 - големи суперлативи по сайтовете като Rtings.com. Тук проблема ми е с неестествените цветове (особено зеленото) на демо клиповете, които вървят на мострите по технотата и въпроса ми е дали след калибриране ще изглеждат по-реалистично. Другият телевизор, който заглеждам и има добри ревюта е Sony 65XE9005, макар че Rtings.com го класират след Самсунга. Цената му е малко над бюджета ми, но предвид, че телевизора ще се инсталира и гледа чак към Октомври/Ноември имам възможност да изчакам евентуално падне на цената. И така, стана дълго, извинявайте.... Кой да бъде 65" KS8002, XE9005 или 55 OLED. Естествено ще се радвам и на други TV-ви предложения в този клас/бюджет. Благодаря предварително на всички за мненията....

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 15:57
  5. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе