Саундбара 1000W?? Абсурд.
Освен това, не може да се сравни с отделна система за обектно насочен звук на Dolby Atmos. За второто си трябва ремонт на помещението и още около 8-9000 лева за BDP, AV ресивър и комплект ОТ.
Onkyo Meets Dolby Atmos
Саундбара 1000W?? Абсурд.
Освен това, не може да се сравни с отделна система за обектно насочен звук на Dolby Atmos. За второто си трябва ремонт на помещението и още около 8-9000 лева за BDP, AV ресивър и комплект ОТ.
Onkyo Meets Dolby Atmos
1000W общ съраунд за саундбар, буфер и две задни колони, а пък и 600-700w общо да бъде ми е повече от достатъчно. За справка https://us.creative.com/soniccarrier/ , въпросния саундбар е с 1000W.
Знам, че по - добрия вариант е с отделни говорители, но дневната ми, ако изключим кухненския бокс и трапезарията е около 20 кв2 и ми се иска нещо по-компактно![]()
Този пост е редактиран от a.iliev; 04-02-18 в 12:54.
1000W какво ? P.M.P.O. или RMS ? Не е хубаво да се вярва щото просто са го написали някъде. 1000 вата RMS можеш да ползваш ако искаш да събаряш стени, ще ти свършат работа![]()
a.iliev
По-добре не си давай парите за саундбара. Най-малкото преди да го вземеш, отиди в магазина и поискай да ти го пуснат.
Желателно, когато е тихо и няма много хора - в краят на работният ден. Така ще си прецениш дали си заслужава...
А и зависи каква е цената на саунд бар-а. Понякога излизат по бюджетни като решение и много хора им харесва как "звучат".
За 2500 лв може да се спретне приличен бюджетен комплект ресивър-колони и 100% ще звучи по-добре от тоя саундбар Самсунг .
Здравейте,
не съм в час с телевизорите. Даже през последните години не съм имал нужда от такъв а единствено PC ми е било достатъчно. Та дойде време за обзавеждане с телевизор и честно казано след обиколка по магазините останах впечатлен от високите серии телевизори, докато ниския клас някак не ми грабва окото. В този ред на мисли в мен се зароди един въпрос дали не е по-добре да се вземе втора ръка телевизор от висок клас вместо чисто нов от нисък клас при ограничен бюджет? За съжаление втора ръка висок клас телевизори, които намирам са 2011-2012г. (Samsung 8 серия, LG 7 серия, Philips 8 серия) И понеже не съм запознат реших да поискам съвет от по-разбиращите. Струват ли си още тези стари, но висок клас телевизори спрямо новите нисък клас. Говоря за телевизори в ценовия диапазон около 1000лв.
Втора употреба не бих си взел никога, камоли тв-та от 11,12г които всеки момент могат да издъхнат.
Бих си взел някой от тези при този бюджет от 1000лв.
LCD TV SAMSUNG UHD UE-40MU6172 | Телевизори | TV, Видео и Gaming | Технополис БГ
LCD TV SAMSUNG UHD UE-43MU6172 | Телевизори | TV, Видео и Gaming | Технополис БГ
LCD TV PANASONIC UHD TX-40EX610E | Телевизори | TV, Видео и Gaming | Технополис БГ
LCD TV SONY KDL- 32WD757 | Телевизори | TV, Видео и Gaming | Технополис БГ
Този пост е редактиран от sony 1; 04-02-18 в 21:11.
Не си струва да дадеш 1000 лв. за 6-7 годишен телевизор,ако ще да е и флагмана на флагманите...
За 1200-1300 лв. има чудесни предложения в средния клас,чисто нови и с гаранция...така че,помисли и в тази насока...
ПП. Имах 46" Сони на 7 години,струваше като ново към 3500лв. ,едвам го продадох на един барман да си го сложи в заведението за 300лв.
Съгласен съм, не успорвам предимствата на варианта, който ми предлагате, но както казах по-горе дневната ми е около 20 кв2 и не ми се иска да я запълвам с колони. Също искам Atmos, без да слагам колони на тавана.
Колко от филмите предлагани на блу-рей дискове са с Dolby Atmos звук? Да, трябва ти UHD блу-рей плейър и дискове....
За добър звук не е нужно да запълваш с тонколони...Нужни са ти добър стерео усилвател, два букшелфа и един събуфер (1000лева + 1000 лева + 1000 лева - като може да влезеш и под тези суми)
Този вариант HT-ZF9, се продава за $899,99 и е предназначен, като допълнение на все още не обявеният телевизор Sony xxZF9(част от който е видима на снимката от сайта)
Sony не са известни като произвотел на качествена аудио техника - тяхното си е ширпотреба.
Сериозно ли твърдят това?Чувайте звука от всички страни със съраунд звук с максималните 7.1.2 канала
Иде ми да го грабна и да го разбия в главите на шефовете на R&D отдела им...Този тип Dolby Atmos саундбарове се базират на отразеният от стените звук, а това изисква голи стени, без мебелировка и пердета.
Щял да ползва някакви си вертикални ефекти, за да докара ефекта. Бил предназначен точно за хора, които нямали подходящия таван и т.н.