Здравейте.
Ще съм благодарен, ако някой по-запознат ми помогне с избора на телевизор, около 500-600лв.
Става въпрос за 40-43", ще се ползва предимно за гледане на спорт(футбол) и филми/сериали чрез HDMI кабел, или чрез share/wifi от лаптоп/PC в зависимост от възможностите на телевизора. Като цяло не държах да е Smart TV, но гледам че до 600лв. има избор и за Smart. Абонат съм към Булсатком, като досега се ползваше само един телевизор свързан с тяхно устройство ZHD100. Трябва да разпитам как стоят нещата с 2-ро устройство, може би ще е Fusion, макар че съм забелязал у приятели видимо лагване/забаяне на движението на топката, но това е друг въпрос.
Та, конкретно към въпроса, спрял съм се първоначално на 2 модела :
PHILIPS 43PFS5301
SHARP LC-40CFG6452
Това са моделите, които ми хванаха окото на пръв поглед. Има още 3-4 модела на Sharp,LG,Phillips, които струват около 450-500лв., но нямат Smart функции, а си мисля, че за 100-тина лева отгоре горните 2 модела ще са по-добър избор.
П.С.
Гледам има нови модели от 2018 на LG и Phillips -
LG 32LK6100PLB SMART FHD LED TV
PHILIPS 32PFS5823 SMART FHD LED TV
Макар, че и двата модела са 32" а ми се искаше 40-43", заслужават ли си тези 32" заради по-новите екстри/операционни системи ?
Също така с какъв file на флашка би било подходящо да тествам конкретните модели ?
Моля някой по-запознат да сподели информация , благодаря предварително !