Панасоника не поддържа DTS звук,а почти всички филми са с такъв.
Панасоника не поддържа DTS звук,а почти всички филми са с такъв.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 16-07-18 в 23:13.
Самсунг 40D5500 малко след като навърши 2 години повредена матрица (в горната страна на екрана една ивица около 3-4 сантиметра е като черга цветно) но става да се гледа криво-ляво! За 6 години обаче 2 пъти смяна на майнборд...
Самсунг 46B650 след 8 годишна вярна служба ме предаде! Светна му екрана и се вижда всичко бледо като някаква скапана анимация... От сервиза отговора им беше: повредена матрица и не става да се ремонтира!
Така сега какво пак самсунг ли? Нещо ме отказаха...Че имам още един дето уж за сега държи ама той е най-нов!
Поръчах си днес LG 55UJ701V от емага на добра цена... А дано да е читав, че ми писна от повреди с тези телевизори...
Ми ... късмет - аз да чукна на дърво не мога да се оплача в това отношение - 37R81 - още бачака , 40В750 - също , като всичките правят по поне 8 часа дневно ...
Туй ЛГ с 5 год. гаранция ли е ..., че да не се "изненадаш" след 2 год.?
Гледай да има светлина в стаята или зад тв, че след Самсунг-а няма да ти хареса много на тъмно.![]()
Първият самсун има проблем с един от хоризонталните дешифратори, а вторият има проблем T-con board. Матрицата им е наред. На техниците не им се занимава да ремонтират или да търсят и поръчват резервни части.
с 5 години гаранция https://panasonic5y.com/
https://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-...3D-LED/p/16646
Здpaвeйтe, мoля зa cъвeт. Cпpял cъм ce нa 2 тeлeвизopa, мoля пoмoгнeтe ми в избopa. Щe ce глeдa пpeдимнo cпopт и филми. Ѕаmѕung 55МU6102 e eдиният, a дpyгият Ѕоnу Вrаvіа 55ХЕ7005. Aĸo пъĸ имa нeщo дpyгo дoбpo в тoя цeнoви диaпaзoн (1100 - 1300) ... пpeпopъчaйтe. Блaгoдapя пpeдвapитeлнo.
Не обърнах внимание на размера и дадох и други ама в 55 общо взето това са прилични избори за тая цена - новите 55NU71 май са си 90% същите 55MU61 и също влизат в ценовата рамка
Този пост е редактиран от svetlio1; 20-07-18 в 13:19.
Здравейте какво ще кажете за тоЗи модел днес ходих да го гледам и ми хареса като дизайн и картина
https://www.technomarket.bg/televizo...ed-tv-09154159
Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk
Здравейте. Имам няколко питания относно избора на тв. Спрял съм се на Sony или Panasonic. Какво ново има в моделите от 2018г спрямо тези от 2017 на двете марки? Не си ли струва да се вземе по висок модел от 2017 за същите пари на по-нисък модел 2018?
На точни модели не съм се спрял - критерия е 55" и серия или 85 или 9. Не искам 3д. Не искам извит. Ще бъде основен тв и ще се гледа почти всичко на него. Ще му се наложи да е включен м/у 4 и 10 часа на ден.
Имам ресийвър с hdmi - трябва ми direct sound изход от тв. На интерактивна телевизия съм през интрернет.
hristoslav2 - ако има други марки и модели които дават повече от Сони или Панасоник - моля те сподели.
Конкретно за тази година .... май май старите модели са по добре ... изключение правят sk85 + на лг (имат FALD подсветка) xf900* който е по интелигентен и по ярък от миналогодишния (по добър BFI) Q9FN също е доста сериозен ъпгрейд спрямо предходния , всичко друго е .... ала бала :D
Колеги,
Има намаление с код в Емаг на OLED и QLED. Намалението е 20% и примерно c8 e 2880 лв. Налазвайте![]()