Не знам според мен е по добре да си вземеш някой марков телевизор и да му купиш Андроид бокс.
Не знам според мен е по добре да си вземеш някой марков телевизор и да му купиш Андроид бокс.
Много вярно за съжаление.
При битов инцидент в мое отсъствие се строшил плазмения Панасоник 50" предпоследен модел преди спирането им . Хубав ТВ беше . При настройките техниците на Булсата му ограничиха резолюцията за по-приемлив сигнал !?
Впоследствие вго заменихме с бюджетен китайски Skyworth 43 " -427 лв ако не се лъжа .......Жално ми стана като го включихме ....След няколко месеца се преместихме в Драгалевци ,т.е вече 6 месеца ползваме услугите на друг оператор. Е,няма как да не скрия удивлението си от приличната картина дето извади ,,китаеца".
В техпополис на мол сердика, се впечатлих от Телефункен 39FB4000 https://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-...00-LED/p/12496. Не знам каква матрица и струг е, но настройките му бяха страхотни. Пикселите му бяха по едри и отиваше на плазма. Страхотен образ.Кристален дори
Тамън кат плазма шЪ да е
Вземай някой кинескоп - най-добре ще е
Колеги, търся 32 инчов тв за спалня.... съотношение цена качество... ще съм блгодарен за съвети. Изпуснал съм леко еволюцията в сферата
Officeservices.bg
"Еволюцията в сферата" е, че размер 32 инча остана за РС мониторите. За Тв се води отживелица. Произвеждат се основно нисък клас модели, повечето от алтернативните марки. Почти няма "най-добро качество за парите си". Гледайте субективно на вас каквото ви хареса, ако може "на живо". Или нещо по-евтино.
В Зора - Hitachi 32HE4000 SMART, Full HD, DTS - 339лв. За телефон не знам как е ситуацията.
Аз също препоръчвам минимум 40" 40HE4001 SMART, ако има място. Цената е 399лв.
40HE4002 SMART - 399 също, не съм сигурен, че има SAT tuner. Най-добре е да се пита на място или да се види на кашона или задния панел на ТВ.
Не мисла, че има нещо по-читаво за тази цена.
При 32" дори до 450лв. няма със сигурност
Успех!
Колеги не е важен размера тоест да купя хитачито ? Ко кой модел точно ? И този Sat tuner за какво е
Officeservices.bg
Този пост е редактиран от integrale; 20-06-19 в 14:39.
Купи си, който ти харесва на теб лично. Вече написахме, че при 32 инча няма по какво да избираш съществено, защото няма особено предлагане.
При ТВ е важен размера .
Рискът 40" да е голям може да касае само мястото за инсталация. 32-ка само ако ще го ползваш като радио за приспиване, без да го гледаш.
Е и за кухнята става. Всичко зависи от мястото, качеството на сигнала и бюджета!