Тва че си пил няколко ракии и си мислиш че си забавен както обикновено, не си. Тия команди женати ли ти ги раздава "Така, че господин НИКОЙ, когато аз говоря за телевизори теб те искам тих там в ъгъла.
Ясно?"
Дай ги тия спорове с тебе да ги видим!
Тва че си пил няколко ракии и си мислиш че си забавен както обикновено, не си. Тия команди женати ли ти ги раздава "Така, че господин НИКОЙ, когато аз говоря за телевизори теб те искам тих там в ъгъла.
Ясно?"
Дай ги тия спорове с тебе да ги видим!
Не усещаш какъв си невежа... Единствено си ъпдейтнал невежеството си... А и като гледам какво е написал ябадабаду.. Ти имаш и психически проблеми....
Нямам LG, а 6 годишен Philips и ми харизаха едно 5 годишно Loewe led... Зетя го бива...
Изпратено от моят COR-L29 с помощта на Tapatalk
Този пост е редактиран от coverstar; 18-10-19 в 01:51.
Върни се пак да ми прочетеш поста, от който тръгна да киселееш излишно
Първи факт, че производителя не покрива Burn-in, втори факт - сайта RTINGS, който ти сам препоръчваш, определя риска от Burn-in, като висок.
Прочети си и твоя пост с напълно ненужни квалификации, явно няма какво друго да кажеш!
Да видя да пиша, сравнявам OLED с QLED, LЕD на други марки в коментара ми?! Като се споменат негативи на OLED, и се почва ...
Темата за ОЛЕД ли е ?! Защо намесваш QLED, LЕD ?
Защо хората да не знаят, а да го разберат след покупка?
Подвеждаш, защото омаловажаваш риска от Burn-in, факта, че производителя не дава поне 2 г. гаранция за перманенто отпечатване, за какво говорим ? Явно риска не е малък и производителя не иска да го поема, защото Burn-in е лесно постижим.
Ако функциите за защита от Burn-in са толкова ефективни, колкото твърдиш, то в тестовете на RTINGS и не само, крайния резултат нямаше да е перманенто отпечатване. Нали твърдиш, че проблема бил, че ги изключвали от ел. мрежата и функциите за защита не може ли да си свършат работата ... В посочения сайт не ги изключват ...
Така че риска е голям, а последиците необратими! Затова баровците имат OLЕD и LЕD за ежедневието.
На всеки да се опитваш да пробуташ да си купи ОLЕD, не е много коректно.
coverstar
Троле с 10+ профила който е дежурен като тебе по добре да не се излага че каквото и да си писал през годините са само глупости.
Намери си истинска работа и изкарай някой лев защото толкова назад живееш в миналото че няма накъде.
Кои сте всеки !? 10 + профила И от всички 10+ профила искаш да пропишеш едновременно но това са само гласове в главата ти не сте отделни хора
Шерлок е с регистрация от 2016г тук, но всичко му е ясно
Типичния дървен философ разбиращ от всичко. Вероятно е и раждал
Ходи се прави на специалист на бабите пред блока... тук просто не вървиш...
Добре, че съм те игнорирал за да не почнеш пак да ми пращаш съобщения
ПП: спирам да се занимавамс този... нуждае се от специализирана помощ, която тук няма, как да му бъде оказана.
Трола абадАаду ма бил игнонирирал след няколко ракии но продължава да ми пише Хвани се разбери със себе си, кое е вярно
От една клиника сте с колегата ти, с 10-те профила
Ако си раждал ни кажи Или жена ти е мъжа у вас
Спрете тоя алкохол и минете на хапове. Не всеки може да пие.
- - - - - - - - - -
Знаеш процедурата но забравяш да ги пиеш редовно. С поздрави и натягяне пред началството не си стигнал по далече от форумен трол за няколко лева на ден
Само нови профили са ти в главицата тролска
Квот и да регистрираш си оставаш трол за няколко лева LEO ROJAS, COVESTAR. BAS REFLEX какви бисери само
Там където си едва ли щи отпуснат по голям Нямаш знания не се напрягай.
LG 700LV THE BEST