Страница 265 от 641 ПърваПърва ... 215255263264265266267275315 ... ПоследноПоследно
Резултати от 3,961 до 3,975 от общо 9612
Like Tree2463Одобрявам

Мнения и Избор на телевизор (инфо в първите постове)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2018
    Живее в
    Стара Загора

Отговор: Мнения и Избор на LCD / OLED телевизор

Ако искаш по-достъпна 65ца олед - LG B9.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2011

+ за В9 - все още го водят за един от най-добрите. Стига да успееш да намериш нов и неразпечатан.

4. Member Аватара на Shienar
    Тук е от
    Jan 2010

Благодаря и на двамата! Дали е осезаема разликата в обработката на картината и ежедневното ползване като цяло на B9 спрямо C9, поради миналогодишния процесор в B9?

5. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2018
    Живее в
    Стара Загора

Не съм ги тествал, но от това което съм чел няма някаква голяма разлика.

6. Senior Member Аватара на cable
    Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от Shienar Виж публикацията
    Благодаря и на двамата! Дали е осезаема разликата в обработката на картината и ежедневното ползване като цяло на B9 спрямо C9, поради миналогодишния процесор в B9?
    https://www.rtings.com/tv/reviews/be...-on-the-market

https://www.rtings.com/tv/tools/comp...&threshold=0.1

7. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2012

Здравейте,харесал съм си 2 модела
    1.Samsung RU7472 50”
    2.LG SM8200 49”
    Въпросът ми е следния:Кой бихте ме посъветвали да взема?Ще се гледа от ~3м разстояние,позлвам IPTV от А1 и имам конзола xbox one s.Тук с предимство,ще е моделът,който би се справял по-добре с бързите кадри.
    ЛГ-то ми хареса,че е с по-тънка рамка покрай дисплея,но като че ли повече ме влече Самсунга.

Моля за вашето мнение колеги

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2009
    Цитат Първоначално публикувано от Shienar Виж публикацията
    Вземи С9. Има по-добра обработака в near black детайлите явно заради по-добрия процесор и си проличава в компресирано съдържание, по-висок peak brightness. Предполагам и звука ще е по-добър, особено ако слагаш стойката, отразява звука ,а на C9 е по-широка.Мосля че четох че е и по-бърз в менютата. Цената им е еднаква на места. Щото така ако караме, B9 няма чак толкова разлика с C9 , а C9 е индетичен на Е9 само дизайна различен и то става....

10. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2011

Здравейте! Трябва ми ТВ основно за гледане на телевизия с цена до 700лв. Конкретно кой от тези модели бихте ми препоръчали и какава е разликата между двата самсунга / в характеристиките не намирам такава /.
    LG 43UM7100PLB

Samsung 43RU7092

Samsung 43RU7172

11. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2009
    Цитат Първоначално публикувано от baron14 Виж публикацията
    Здравейте! Трябва ми ТВ основно за гледане на телевизия с цена до 700лв. Конкретно кой от тези модели бихте ми препоръчали и какава е разликата между двата самсунга / в характеристиките не намирам такава /.
    LG 43UM7100PLB

Samsung 43RU7092

Samsung 43RU7172
    Аз съм за LG. IPS с Direct Led по-фобри ъгли на видимост срещу VA с Edge led. Отдели малко повече и си вземи Magic Remote и нещата стават много по удобни.

12. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2019

Цитат Първоначално публикувано от venci362 Виж публикацията
    1.Samsung RU7472 50”
    2.LG SM8200 49”
    Въпросът ми е следния:Кой бихте ме посъветвали да взема?Ще се гледа от ~3м разстояние,позлвам IPTV от А1 и имам конзола xbox one s.Тук с предимство,ще е моделът,който би се справял по-добре с бързите кадри.
    ЛГ-то ми хареса,че е с по-тънка рамка покрай дисплея,но като че ли повече ме влече Самсунга.

Здравей.Препоръчвам ти https://www.pazaruvaj.com/lcd-crt-i-...6b-p457506093/ това за по-евтин вариант и по- скъп https://www.pazaruvaj.com/lcd-crt-i-...96-p462098238/
    Този пост е редактиран от kerry1971; 21-03-20 в 09:34.

13. Member Аватара на NeRoX
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Пловдив

Цитат Първоначално публикувано от baron14 Виж публикацията
    LG 43UM7100PLB

Samsung 43RU7092

Samsung 43RU7172
    https://www.emag.bg/televizor-led-sm...ref=fam#109-cm - Ей тоя TCL си взимаш и забравяш за случая. Със сигурност е доста по-добър от конкретните модели LG и Samsung. Ще ти останат и парички да почерпиш за новия телевизор. ; )

Цитат Първоначално публикувано от venci362 Виж публикацията
    1.Samsung RU7472 50”
    2.LG SM8200 49”

На 3м разстояние от телевизора изобщо не си за 49-50 инча, обаче. 55 инча минимум гледай! Даже бих препоръчал 65 инча, който е идеален размер за това разстояниет. Можеш да прочетеш повече по темата тук - https://www.rtings.com/tv/reviews/by...e-relationship

14.  

15. Тук е от
    Mar 2020
    Живее в
    София

Здравейте, не съм писал толкова отдавна, че се наложи да си правя нов профил.(не помня кой e-mail бях дал)
    Преди няколко години след 5-6 месеца четене благодарение на вас по серийния номер на телевизора наизуст знаех с каква матрица е, къде е правен, от кой е правен, човека в завода дали се карал с жена си предишната вечер...всичко.
    И след като вече знаех всички разлики в LCD матриците, благодарение на "hristoslav2" си купих плазма на Panasonic 50" :-) от последната емисия, която пуснаха. Хиляди благодарности!!!! Много си я обичам и все още смятам, че се вижда по-добре и от най-новите LCD телевизори - абе Бонбон е.
    Сега много близък приятел ме пита за съвет какъв телевизор да си вземе до 1000лв. Но познанията в областта са бързо ликвидни и моля за съвет "hristoslav2"
    Телевизора, ще се гледа от 3 до 4.5м, в помещение с южно изложение. Желанието е за 55"-58", за около 800 - 1000лв.
    Моля за съвет за добри варианти на Samsung, LG или Xiaomi 4S 55" ( https://www.mi.com/mitv4s/55?cfrom )
    Давам си сметка за неконкретността на питането, но не срещнах подобен въпрос в последните 20тина -30 страници, (в края на годината, ще се стреля в OLED 65'' Обещавам да попълня знанията преди да задам нелеп въпрос)

Благодаря Ви в аванс и специално на hristoslav2!

16. Senior Member Аватара на cable
    Тук е от
    Dec 2010

@''Kalchev''
    За това разстояние 55''...Вижте калкулаторите и тогава решавайте.
    За такива цени трудно бихте намерили нещо,да не говорим ,че LG бива да отпадне.
    XIAOMI засега е доста екзотично за тв-р.Аз единственото добро което виждам на подобна цена е TCL 65EP660--1080лв. с 10%отстъпка.....Колегите вероятно също ще добавят.
    https://www.rtings.com/tv/reviews/by...e-relationship
    https://hdtvpolska.com/kalkulator-odleglosci/
    https://www.emag.bg/televizor-led-sm.../pd/D0HDV6BBM/

17. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2014

Здравейте.
    Да си кажа и аз мъката. Нямам телевизор от поне 15 години (последният, който всъщност ми бе и първи, беше от тумбестите) и си карам на PC с 24 инчов монитор. Зрението ми обаче започва да отслабва и мониторът вече за нищо не ми стига, макар и да гледам филми от около 80-100 см. Реших, че е крайно време да си взема "умен" телевизор, който освен за филми и клипове в Тубата, се каня да използвам и за игри (PS4 Pro). Пространството в помещението, в което ще бъде телевизорът е ограничено (ще се гледа от средно около 2 метра, +/- 50 см) и според калкулатора (а и ограничения бюджет ~ 1000 лв.), подходящите варианти са между 43 и 49 инча.
    Четох доста тези дни, но в крайна сметка се оказа, че сега съм дори по-объркан отколкото в началото. На прима виста, в друг форум ми препоръчаха два модела (най-вече с оглед игрите за конзола):
    Samsung Q60/Q60R QLED - намирам го на нашия пазар и в двата размера (43 инча, 49 инча), и в рамките на бюджета.
    LG UM7390 (43 инча, 49 инча), който също влиза в бюджета.

Какво бихте ме посъветвали? Вероятно изпускам и по-добри варианти.

18. Senior Member Аватара на Frost
    Тук е от
    May 2007

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 15:57
  5. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе