Този пост е редактиран от hanibal; 28-06-20 в 04:55.
Сега се замислих, защо след като проблемът с бърн ин е решен, продължават да слагат защити от бърн ин......
И да кажеш на тези от Rtings, че са объркали. Няма вече такава опасност. [emoji23][emoji23]
ЛА-ЛА-ЛА (джия)
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Не не говоря празни приказки,и знам много добре че твоя я няма.Знам и кво казват в ревюто. За мен пък е важно всички да виждат едно , а не само фрнтално седналите, един от най-важните ми критерий за хол. Аз ли си мисля че твоя правопис е идеален? Ти се чудиш за какво да се хванеш.Цункай жената , бий на дето един зад врата и бегай за нещо младоИ гледй Ноту да не му стане нещо.
Знам, че Самсунг правят OLED панелите на сегашното поколение телефони. Новината беше за следващото, в което ще има и панели на LG.
LCD екраните на iPhone също са хубави, та LG си се справят перфектно. Както споменах, Apple и LG не работят заедно от вчера. Екраните на iMac, MacBook също се правят едновременно от LG и Samsung. Панелите за новите професионални Apple Pro XDR монитори, също са на LG.
Та пак да повторя, че панелите на LG не са толкова зле, колкото ги изкарваш.
Аз имах LG G4. 2 години го ползвах и нямах никакъв проблем с екрана. Платката изгоря и ми я замениха гаранционно, но никакво прогаряне на екрана.
Първите айфони с уникалните за тогава ретина дисплеи също бяха на LG. Аз казах вече - те могат да правят перфектни екрани, но тогава цената ще е друга. Все пак един айфон струва колкото едно 55" C9.
А твоето G4 може би е било купувано по-късно след пускането на модела с оправените екрани. След като ми го смениха нямам проблеми вече. Детето още го тормози.
Колегата и той си купи седмица след мен и неговия се прецака. А на тоя екран помниш ли, че червено нямаше, беше розово
Хани, мерси. Хванал съм младо, тъкмо 15 години по-младо [emoji23]
Да не кажа, че са 2.
Ама да не кажеш на жената, ей
Е, гледам, каквото го казах вече.
The Sony X950G is a great TV for mixed usage. It's an all-around TV that delivers great performance with anything you throw at it. It has deep blacks that make movies look great, and fast response time so sports action looks crisp. You can enjoy it in any room regardless of brightness, as it can get very bright to fight glare, but it can also produce deep blacks in a dark room. Finally, it has a low input lag which makes it very responsive for gaming.
PROS
Outstanding peak brightness.
Amazing out-of-the-box color accuracy.
Great motion handling.
CONS
Poor viewing angles
Ма писах в предишен пост, чети. На LG фокуса им е бил и са лидери в сегмента над 9 ина, до сега 30 поредни Q3. В мобилния сегмент Samsung имат 90%, но LG имат четворен прираст до към 9% точно заради Apple.И планират нова фабрика.Немога повечеее
- - - - - - - - - -
За C9 ; РИСК от прогаряне........РИСК не е е като сигурно, от кашона демек!!! A тия неща за твоето SONY си ги взимаш директно от кашонУ.
- - - - - - - - - -
Ти гледдай да не те хване.
Да не ти спре форума
Не го ли виждаш, че той иска олед ама не иска да си го признава.. пък и с тея всичките жени няма да имаш време да го изгориш споко
Този пост е редактиран от hristoslav2; 01-07-20 в 17:07.
https://www.displaydaily.com/article...anded-presence
Здравейте, трябва да купя 32" за трапезарията, секцията не позволява повече, а и стаята е малка 16кв.м., ще се гледа телевизия на Близу (трябва да стане техния КА момул) и филми през лаптоп или евтин плеър (не съм купил още). Интересува ме само картината да е добра, всички други екстри не са фатални. Спрял съм се на новия Самсунг Т5372 и после вече избора се стеснява, намирам LG от 2019 само LM и LK, както и 2 модела на Сони WD757 и WD755.
Да взема Самсунга или има нещо по-добро, парите не са от значение, бих дал и над 700лв. за Сони-то, стига да си заслужава.
https://www.technomarket.bg/televizor/samsung-ue-32t5372-fhd-smart-tv-09181170
https://www.technopolis.bg/bg/Televi...57-LED/p/13170
По принцип като картина сонито е по-добро , но смарта е под всякаква критика . Ако ще се набляга и на него по-добре самсунга . Най добре обаче да ги видиш наживо . Лгтата са малко по тъмни, ако е светла стаята пак по добре самсунга
LG 32LM6300LA (2019), а със спестените пари си купете нещо друго.
https://www.lg.com/bg/televizori/lg-32LM6300PLA
32" за 700лв. за мен е безсмислено в наши дни.