Отговор: Мнения и Избор на телевизор (инфо в първите постове)
Благодаря, на мен 2 модела ми направиха впечатление.
LG с VA панел - https://www.emag.bg/televizor-lg-43-.../pd/DRK4SHMBM/
И този Philips, но май панелът е IPS, не мога да разбера - https://www.emag.bg/televizor-philip...#used-products
Като купуваш от емаг, винаги филтрирай продавача да е самия емаг, а не някой, който просто ползва емаг като платформа , както е случая с ЛГ-то от линка ти. Иначе лг- то , за което говорех, е up77003 за 569 лв. Всички ще са с компромис за този бюджет.
Цитат:
Първоначално публикувано от
mhs
В момента има добра оферта за 100лв над бюджета
50x89j.
Мерси за предложението-и аз гледах този модел, но за съжаление не е много удачен вариант заради разположението на крачетата в края на телевизора :( - ТВ шкафа е с малко по малък размер и трябва да са по прибрани.
Цитат:
mouri
Мерси за предложението-и аз гледах този модел, но за съжаление не е много удачен вариант заради разположението на крачетата в края на телевизора :( - ТВ шкафа е с малко по малък размер и трябва да са по прибрани.
От какво разстояние ще се гледа?
Цитат:
mirbg
От какво разстояние ще се гледа?
2,5 метра най често - хола ми е малко странен и Тв шкафа не е до стена а е на колеца в средата на помещението и го въртя в зависимост дали съм на меката мебел или трапезарията :)
Цитат:
djoni1
Мерси, така е :). Другите снимки са от различни дни.
Направих още няколко.
@AntrAcsA при теб нещата са много добри. Камерата наистина ескалира много, но въпреки това отдолу са видими. Даже и да няма черни ленти, при по тъмни сцени се вижда изсветляването.
Взех го за 2000 65ца, но явно ще се връща.
Долу в дясно на пластмасата се получава и едно синьо светене от време на време, като това от снимката от друг форум.
Локал дайминга минимума може да е Low, аз го държа на стандарт.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...7cf34771cf.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...911fd47e57.jpg
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
Дам, върни го, определено не е нормално, ако задават въпроси покажи им моите снимки ! Дори при теб стаята е светло.. при тези условия не трябва да забележиш почти никакъв блууминг ! При мен се вижда само вечер и тъмно ! През деня е почти като ОЛЕД ( почти).
Мнения и Избор на телевизор (инфо в първите постове)
Цитат:
mouri
2,5 метра най често - хола ми е малко странен и Тв шкафа не е до стена а е на колеца в средата на помещението и го въртя в зависимост дали съм на меката мебел или трапезарията :)
Бих ти предложил моя 10 месечен 55” Sony XH9505 - ще ти свърши перфектна работа и като качество, и като разположение на краката, но живея в Германия.
Жалко, че вече не се намират…
Новите X95J са от 65” нагоре…
Цитат:
gurcayy
Като купуваш от емаг, винаги филтрирай продавача да е самия емаг, а не някой, който просто ползва емаг като платформа , както е случая с ЛГ-то от линка ти. Инапе лг то , за което говорех е up77003 за 569 лв. Всички ще са с компромис за този бюджет.
Благодаря! А можете ли да ми препоръчаш някой ТВ с VA панел? Притеснява ме как ще изглежда черното на IPS като е тъмно. В стаята и през деня не е много светло.
chalgakiller може да погледнеш tcl 43p615.
Цитат:
mouri
Привет, предстои ми покупка на нов телевизор, - стария 40 инча взе да ми малее :) Бюджета е до около 1200лв и марка LG или Сони, 50 или 55 инча ( За повече няма място на стойката.) Кой модел бихте ми препоръчали? Благодаря ви предварително!
LG 50UQ91003LA 1100лв
Не е 100Hz, само 50', но пък е с VA матрица
Същият но 55' вече е 1300лв
Цитат:
mhs
Изглежда много добре. Общо взето се колебая между този TCL, който ти публикува и намерих 1но LG с VA панел, разопаковано за 619лв - https://www.emag.bg/televizor-lg-43-...pd/D6K4SHMBM/# . Кой е по-добър според вас?
ако всичко друго по хардуера е еднакво (тук нямам мнение и не съм сравнявал двата телевизора) наличието на Андроид е по-голям плюс от WebOS
Тоя TCL съм го гледал в магазин. Нищо особено, кофти изработка и пластмаса. Това им е ниския клас. Аз бих погледнал 43pus8536 на Филипс. Качествена изработка с метална рамка и стойка, андроид, амбилайт, подържа всичко. Класи на TCL-a. 750 лв го гледах последно. Разопакован и по-малко
Цитат:
chalgakiller
Tака поставен въпроса LG-то, щом не се търси андроид. По-евтино и лесно може да се върне.
Цитат:
bastard
Тоя TCL съм го гледал в магазин. Нищо особено, кофти изработка и пластмаса. Това им е ниския клас. Аз бих погледнал 43pus8536 на Филипс. Качествена изработка с метална рамка и стойка, андроид, амбилайт, подържа всичко. Класи на TCL-a. 750 лв го гледах последно. Разопакован и по-малко
Признавам, че тоя ambilight изглежда много добре. И като цяло моделът. Разликата от 100тина лв си заслужава. Дали е по-добър от LG 43NANO773PA?