Страница 445 от 619 ПърваПърва ... 395435443444445446447455495 ... ПоследноПоследно
Резултати от 6,661 до 6,675 от общо 9282
Like Tree2380Одобрявам

Мнения и Избор на телевизор (инфо в първите постове)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Отговор: Мнения и Избор на телевизор (инфо в първите постове)

Обикновено като има "черни петъци" при мамалигите ТП/ТМ имат по -10% в магазините ... ама пак не съм видял по-ниски цени от "черните" (евентуално ако нещо го няма в емаг, че да го вземеш на прилична цена в ТМ/ТП/Зора)

2.  

3. Member
    Тук е от
    Apr 2015

Тези техно вериги не ми хрумва и на черен петък да ги проверявам.

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от VanDan Виж публикацията
    ...и съм почти сигурен, че няма да има допълнителни сериозни намаления..
    виж ценовата графика
    https://www.pazaruvaj.com/lcd-crt-i-...3j-p653797683/
    Цитат Първоначално публикувано от VanDan Виж публикацията
    EX Evo - това намерих, че е панела на А83К, който уж бил нов модел. И то различен от само Evo. Но това по някакви чужди форуми го четох. Голяма каша е с какво има в тези ТВ-та. Почти се бях навил за А83К, но сега май клоня към A83J заради по-ниската цена.
    EX е маркетингово название на LGE, за новият алгоритъм на управление на панела (2021)
    EVO е маркетингово название на LGD, за новите панели с деутерии (2022)

5. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    виж ценовата графика
    https://www.pazaruvaj.com/lcd-crt-i-...3j-p653797683/

EX е маркетингово название на LGE, за новият алгоритъм на управление на панела (2021)
    EVO е маркетингово название на LGD, за новите панели с деутерии (2022)
    Обратното бих казал EVO е маркетингово название на LGD, за новите панели с деутерии (2021)[/QUOTE]
    EX е маркетингово название на LGE, за новият алгоритъм на управление на панела + EVO (2022)

И при двата случая EVO панелите сърържат деутерии 2021 / 2022

6. Novice
    Тук е от
    Oct 2021

Здравейте, моля за препоръка между няколко бюджетни опции:
    32 инча, поне FHD, смарт, добър звук. Не очаквам видими разлики за тези пари, но кое е по-добро, мерси:

https://www.emag.bg/televizor-led-sm.../?#description

https://www.technopolis.bg/bg/Televi...00-LED/p/10456

https://zora.bg/product/32hae4351-android-smart

https://www.technopolis.bg/bg/Televi...DG-LED/p/18343

7. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2012

Без първият, за който чувам за първи пътз другите са произведени от Vestel и не би трябвало да има някакви фрапантни разлики между тях.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Графиките в цените са изкривени в последната 1-1.5г., защото всичко поскъпна доста заради инфлацията. Няма как да се правят сравнения. При "румънците" няма наличен техен 55А83К, а от външен доставчик на споменатата навсякъде цена 2799лв. 55А83J е на някаква убийствена цена от 3700лв. и трябва убийствено намаление да му пуснат и да се боря с ловци на оферти. Имат LG 55С2 на 2600лв., което вече го намерих на 2 места на 2400лв..
    Повече ме касаеха съветите за различните модели като качества. Някой стотак разлика в цената ще го прежаля. Не споря, че понякога с тези "черните" дни може да излезе някое страхотно предложение, но аз не съм от ловците на оферти. Няма и да забогатея (обеднея) от 1 ТВ.
    Равносметката ми досега.
    Sony 55A83K
    1. Предимства пред С2
    - "гъвкавост" с ОС GoogleTV - все пак е донякъде субективно
    - поддържа DTS
    2. Недостатъци
    - по-ниска яркост в някои моменти (поне според някои ревюта) - по-добре било това в 55А83J
    LG 55C2
    1. Предимства
    - по-висока яркост на EVO панела (според споменатите ревюта)
    - по-ниска цена, на която го намерих
    2. Недостатъци
    - WebOS - пак е субективно
    - няма DTS
    Видях и двата на живо и на качествен сигнал изглеждаха отлично. OLED си има своите безспорни качества. Единствено ми изглежда малък размер 55 (65 е чудесно), но ми е трудно с мястото. Не е до секция.
    Този пост е редактиран от VanDan; 16-11-22 в 10:49.

10. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2012

Ако не те вълнува безлихвеното плащане за с2, бих изчакал в петък на каква цена ще пуснат 55s95b тук, понеже в румънския емаг го бяха пуснали на около 2200,2300, което е оферта -убиец за този модел.

Потенциален проблем е, че сигурно голяма част от търсещите тв го дебнат...
    VanDan одобрява това.

11. Member
    Тук е от
    Apr 2020

Обикновено офертите за България са с около 8-10% по-високи спрямо тази за румънската версия на Черен петък.
    Според статия която преди време бях чел, този феномен се дължи на българските търговци, които са завели множество дела срещу румънците за нелоялна конкуренция. Вероятно затова цените са съобразени с българския пазар. Иначе не виждам причина, да има такава съществена разлика и то не само по време на черният петък, а по принцип.

12. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2012

Ее, ти уби надеждата ми,че може и да се доредя до 65s95b за 3200, на колкото беше там .

13. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

От 3200лв. (55 размер) в момента, 900-1000лв. намаление за 2200-2300лв. наистина е добра оферта, но честно не ми изглежда много реалистично да се случи. Като добавим и колко бройки биха имали намалени налични и съответно мераклии.
    Този пост е редактиран от VanDan; 16-11-22 в 12:52.

14.  

15. Infraction Users
    Тук е от
    Aug 2020

=tvbox;1044649] Обикновено офертите за България са с около 8-10% по-високи спрямо тази за румънската версия на Черен петък.
    Според статия която преди време бях чел, този феномен се дължи на българските търговци, които са завели множество дела срещу румънците за нелоялна конкуренция.
    Не се дължи на бг търговци,а ако е по тази причина на тези които разглеждат делата.Не знам по кой закон точно 10% намаление спрямо кои да са цени е нарушение.А вземането на ОЩЕ 10% от потребителите не е.
    И никакви наказания за мобилните оператори(напр.),въпреки,че точно описаните по-долу неща са в пъти повече използвани.Може би в бг няма фалшива реклама с ''неограничен'' мобилен нет.Или всеки ден пробурване на ''непоискани услуги''...от трети страни или собствени?Често разбира се с подвеждащот ,че е безплатна за ''първите...''' месеца и после кой не види е в кюпа.Има няма милиони потребители.
    https://hicomm.bg/produktovi-novini/...-internet.html
    https://www.investor.bg/a/457-teleko...ane-na-klienti
    Проблема в бг е ,че няма държава,а кой кво иска си е негова работа.

16. Junior Member
    Тук е от
    May 2010

Здравейте!
    Преди 12 и кусур години, благодарение на форума се сдобих с 42 инчова плазма на Panasonic. Служи ми добре през тези години без да съм я зорил много. Това лято обаче нещо взе да се прецаква захранването - изключваше се произволно и след това само цъкаше при натискане на копчето на дистанционното и мигаше с червения диод на стендбая. Накрая окончателно сдаде багажа и го занесох на ремонт, от който(вече няколко месеца!!!) не е излязъл. Уж все е оправен и в последния момент нещо става и го почват пак. Както и да е, махнал съм с ръка, ако стане - стане, но съм решил да търся нещо ново. На iptv на Vivacom съм, основно филми игрални и научно-популярни, също и мачове. Игри не. Максимума е 55 инча. Гледането е от около 2.5 м дистанция. Западна стая не особено светла, според мен нормална осветеност, има си щори. Зет ми ме навиваше за OLED версията на Philips от серия 707, но като почетох тези дни из форума и се ориентирах към следните два модела на Sony: 55X93J и 50X90S. Кой от двата бихте ми препоръчали като се абстрахирате от размера на диагонала? Благодаря!

17. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

55X93J.
    German одобрява това.

18. EAD
    EAD е офлайн
    Novice
    Тук е от
    Apr 2021

Колеги разрових назад в темата, но не намерих инфо.
    Кой 43 LED бихте препоръчали за бюджет около 1000 лв.
    Предимно телевизия ще се гледа. Благодаря!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 15:57
  5. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе