Здр. , в какъв смисъл "само с универсално дистанционно"...и друго ли има ? Пък е и 50 Hz.....
Преглед за печат
Здр. , в какъв смисъл "само с универсално дистанционно"...и друго ли има ? Пък е и 50 Hz.....
Здравейте,
търся си 55 инчов телевизор за около 1000лв.
Искам да попитам PHILIPS 55PUH4900 с какъв панел е? 100mhz или 50mgz?
Гледам, че в EMAG в момента е 1.079лв и се чудя дали си заслужава?
Ако не е добър избор, бихте ли предложили някой друг 55 инача модел, в този ценови диапазон?
Не мога да я разбера тая лакомия за инчове... Малко като женската лакомия работата... :BigGrin По-голям, та по-голям... Без лоши чувства към никой!
Но! За мен тези калкулатори които гледате и препоръчвате другите да гледат за разстоянието спрямо големината на диагонала е леко подвеждаща... Примерно аз като се чудех колко инчов UHD телевизор да си взема и като зададох на калкулатора разстояние 2.50 -3.00 метра, и ми показа до 60 " диагонал. ОК, аз съм съгласен, че е прекрасно от 3 метра да гледаш на 55 - 60 инчов екран, но само ако гледаш UHD сигнал! Или поне да е FHD. Да ама ние всичко на всичко имаме 25 канала HD, UHD няма ни един! Ами другите канали които гледаме как ви се струват от тва разстояние и с този смотан сигнал ?!? На мен лично ми изглеждаха като една голяма мацаница.
Тези калкулатори, не са на база сигнал от БГ кабеларки и канали:)
israeliBG, 55" за 1000лв. не може да очакваш 100Хц, при положение че и към 2000лв. не са много моделите:)
Никой не те кара насила да си взимаш голям екран......за качеството на сигнала се обърни към доставчика ти....или го смени,ако не ти харесва...UHD телевизор 55" има за 1000лв. има и за 4000лв. и това не е никак случайно:)
А...представи си ,че някой приемаме и гледаме UHD сигнал......но всяко удоволствие се плаща!....
През сателит HEVS/H.265 3840x2176 , около 30Mbit/s , audio MPEG 128 Kbit/s
Здравейте ! SONY KD-50W805С колко Hz е , 50 или 100 ?
100hz е сонито
Мерси !:thumbup
А това 100 херца ли е в деиствителност?
http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-S...50-LED/p/46035
Това си е Вестел с лого на Сони и много ме съмнява да вади перфектна картина при спорт. Но това вече е субективна преценка.