ако си вземеш LG ще трябва да свикнеш с управлението му с magic remote
Преглед за печат
ако си вземеш LG ще трябва да свикнеш с управлението му с magic remote
Дистанционното да му е проблема. Важна е картината. И на мен не ми харесва на LG дистанционното, при положение, че другите големи вече влагат метални с подсветки във върховите си серии. Но пък меджик функцията си е много удобна.
Ако я караш пенсионерска, пускаш филми и не бараш, така става.
Но при постоянна смяна да тунери, приложения - иптв, тубата, корекции картина, звук и тн, тогава трябва да е удобно и логично за работа.
Сега се боря с RC833 и вече месец не мога да му свикна. Постоянно го поглеждам за смяна, а на тъмно и насочвам към светлина.;)
Съгласен съм. На LG-то и мене много ме дразни в тъмното като трябва да опипвам и да научквам бутоните. А и си е тежичко в сравнение с тези на конкурентите.
Този продавач не знае какво говори... Bravia 8 OLED е същия като LG OLED C4, дори C4-та е по добра от Bravia 8, но не може да го сравняваш със G4, защото разликата е огромна, в полза на G4-та разбира се.
На запада много хвалят Panasonic Z95A обаче e много скъп на фона на конкурентите си, почти двойно.
Sony BRAVIA 8 OLED vs LG C4 OLED Side-by-Side TV Comparison - RTINGS.com
Sony BRAVIA 8 OLED vs LG G4 OLED Side-by-Side TV Comparison - RTINGS.com
Скъп е при нас, понеже се предлага единствено от полиса и румънците. В момента идва даже по-скъп от A95L, а се съмнявам да е по-добър. Отдавна не съм следил Panasonic, трябва да му загледам някое ревю да видя за какво става въпрос.
Няма го 55" вариант при тях в момента. В полиса е 5К. Цената на 65" и на двете места е 6,8, но при румънците в момента има и 10% намаление, така че излиза с една идея по-добре.
Оп! Здравейте отново! Ами... Забравих, да спомена, че преди няколко месеца си взех нов тв на LG, а именно - LG Oled42C4!... Та него го ползвам най - вече като монитор за настолния ми компютър! Така че съм му свикнал на дистанционното управление! А и поне за мен боравенето с това дистанционно не е трудно! И така... Иначе поне засега съм много доволен от тв - то, като цяло! Също така по въпроса за 55 инчовия тв мисля, да направя следното!... Най - вероятно, ще купя LG G4 - ката от Емаг и ако нещо не ми хареше, ще го върна в рамките на 30 дни и чак тогава вече, ще мисля за другите марки и модели на Сони и Панасоник!... Та така... Еми... Ок. Добре. Благодаря ви много на всички за включванията по темата! Ще пиша отново, ако е необходимо! Чао засега. Лека вечер. И евентуално, до скоро!... :) :cool: :thumbup :033:
Е кво стана с бюджета, нали беше 3К :BigGrin Би трябвало да останеш доволен от G4. За Panasonic не мога да ти кажа, но явно изискванията са ти високи, тъй че не очаквай чудеса и там. Относно Sony, аз ти казах вече, щом си имал A95K и не ти е харесал, надали и A95L ще ти хареса. Телевизорите са еднакви на 90%. Не случайно Sony не пуснаха нов флагшип, а си карат и тази година с A95L. Недей да четеш всички глупости, които се пишат в нета. Голяма част от ютубърите най-вероятно са добре платени за да зомбират балъците. Вече никнат буквално като гъби. Само аз не съм станал инфлуенсър още :lol: Производителите видяха, че обществото е станало консуматорско до n-та степен и подкараха телевизорите по модела на телефоните. С разликата, че хората на запад имат висок стандарт, съответно и повече възможности. Както писах тук преди няколко години - бързо ги настигаме. Ганя иска и той да тури 100" на три метровата стена у курника и всяка година да си купува новия модел :)
Спокойно,
погрижили са се ганьовците от цял свят да си купуват ако не всяка,то на всеки две години,я телевизор,я перална машина,я хладилник....
То е приключение да се добута гаранцията....
А след това направо се търкаля към бунището......
Всичко качествено е вече "Рок в минало време...."
Изпратено от моят RMX3472 с помощта на Tapatalk
:offtopic: Докато продължаваме да им купуваме боклуците като невидели ще е така. Даже ще става и по-зле. Sony с последния PS 5 Pro затвърждават порочните практики. И вместо хората масово да ги бойкотират и да им покажат, че тази няма да я бъде, най-вероятно просто ще им изкупят конзолите като топъл хляб. Липсата на стойка в основния комплект за мен е върха на наглостта. След това идва и отделния CD плеър. Също така и стандартния контролер. Като ще искат премиум цена, можеха поне да сложат и един премиум контролер. Но кой съм аз, че да имам такива претенции. Просто видяха, че на хората вече не им пука, и че всичко ще им се размине. Най-много някой гневен ютубър да ги нахока (дреме им на дедовия).
Аз явно не съм достатъчно "облъчен".
Как живея без PS, тротинетка и електрокарче направо се чудя!
Да предложим на Sony иновативно високотехнологично решение от над 50, че и повече години?
Казва се конструктор (kit на островитянски) и се продава в магазин Млад Конструктор.
Айде, от мен да мине, да си го кръстят Sony Self Assembly!:p
Пълни идиотии правят маркетолозите вече! Даже не те, ами отделите по потребителско изживяване!
Какво по дяволите се случва със Самсунга ? TCL-а буквално му скрива топката поне що се отнася до качество на изображението...
https://www.youtube.com/watch?v=6OvCeSjCD1Q
Samsunga има страшен блууминг....
:offtopic: Вече не знаеш на кого да вярваш, ютубърите никнат като гъби. Макар и този да е от по-старите. Тука в темата за TCL нали виждаме за какво става въпрос. А и като сложиш цените им на територията (във видеото се споменава за £1000 разлика) и те нещата се изравняват ;)