Нищо чудно и по 2 бона да ги пуснат 77. Те нали ще затварят сергията, може би и поддръжката да спре.
Нищо чудно и по 2 бона да ги пуснат 77. Те нали ще затварят сергията, може би и поддръжката да спре.
Z95A явно са ги изкупили са ги доста бързоВ момента има само 65" и 55", като 55" е на доста добра цена. А това за сергията нека да стане първо (ако стане), пък тогава ще видим. От колко години вече се говори, но всяка година си изкарват нови модели.
И явно вървят мострите.
Е за тези пари толкова. Ама взимаш топ модел. Sony на такива цени не съм видял.
Здравейте, чета из форума, но има доста различни мнения. Искам да взема някакъв телевизор(нали има промоции по случай Великден). Има едно TCL55P69B за 579лв. Нещо такова търся между 43-55 инча. За в момента. Обаче, имам и определения пристрастия към марката Xiaomi. Имат и те разни телевизори. Там обаче, за същите пари ще взема 43 инча. 50 е с 100 лв отгоре. И се чудя дали да се доверя на TCL или на Xiaomi.
DimitarDDR
Аз бих заложил на TCL
https://www.lcd-compare.com/index.ph...XIAL55MASEU=on
Да ама точките в полза на Шаомито. Гледах един клип в Тубата, един с дръпнати очи, след година ползване прави клип. Нямаше минуси, само, че не е за пряка слънчева светлина. Даде доста добри отзиви, най-много ми хареса менюто. Въртеше навсякъде като на телефона, без забавяне. Имам едно евтино JVC, Еми мъка е менюто. Гледам на ЛГ и те горе-долу, има някакъв лаг. Говоря за среден клас телевизор. Единственият плюс в полза на ТСЛ, е че ще взема 55 инча за 600лв, за 700лв има Qled. Но, пък скоро четох някаква статия, че лъжели за това Qled. Та, се чудя. Направо не знам.
От Емаг, още преди години съм купувал неща които са били намалени с определени проценти, реални. Винаги проверявам модела в други сайтове, за цените. Та, беше намален, и отделно пускаха намаления за деня- примерно днес -20% на всички телевизори. И хващам 2 намаления. В последствие се усетиха и спряха. Другото е, че купих 3 уреда разопаковани. Всички бяха с нещо счупено. Пералнята имаше счупена тежест на барабана. Как се чупи не знам. Обаче с 2 намаления, я взех от 900лв на 520лв. След една година се обадих в сервиза и дойде човек и смени тежестта. Никакви проблеми преди и след това. Една фурна бях взел още ме е яд, там имаше счупена част дето можех да я сменя и да си я ползвам, ама жената каза да я връщаме. Да не би този телевизор да е разопакован. Скоро май не съм хващал някакви фрапиращи намаления.
От тези трите кой бихте препоръчали и има ли смисъл да давам толкова пари за това за което ще го ползвам (филми от интернет и флашка). Може да препоръчате и други марки.
ТЕЛЕВИЗОР SONY KD-43X80L 4K ULTRA HD LED SMART TV, ANDROID TV, 43.0 ",
108.0 СМТЕЛЕВИЗОР SONY KD-55X85L 4K ULTRA HD LED SMART TV, ANDROID TV, 55.0 ",
139.0 СМТЕЛЕВИЗОР SONY XR-55A80L 4K ULTRA HD OLED ANDROID TV, 55.0 ", SMART TV
Sony KD-55X85L - втория.
В другата тема си писал, че търсиш до 50", тук пускаш 43" и 55"А това дали има смисъл да даваш толкова пари, никой освен теб не може да го реши. Ако е заради OS и TCL са с Android и поддържат всички аудио формати. Ако ще се гледат ремукси от по 100+ GB и релийзи с HDR и DV, тогава си заслужава. Ако ще се гледат някакви олд скуул .AVI формати (примерно), тогава няма смисъл да се дават много пари.
хайде и аз да се запиша в тази тема
търся за роднини 65"-75" до към 3000 -+ нещо лв с най-доброто съотношение цена-качество
ще се гледа в светъл хол всякакво съдържание, но най-вече качествени филми
желателно е да е с Андроид, но не е самоцел
гледах на SONY KD-65X85L ама този FALD дисплей нищо не ми говори, а и май е стар модел
Панасоник също ги харесвам много
отворен съм за предложения, щото с моите плазми съм се откъснал от актуалните тенденции
Ако парите не са фактор - винаги бих взел Олед-а. Вече няколко пъти съм го писал. Аз съм няколко години с по-стария модел 55А80К и съм изключително доволен. И за стрийминг платформите (плановете ми са с високо качество 4к ДВ и ХДР), торенти с високо качество по локалната мрежа, че и даже за спортните ТВ канали по коаксиалката. Въобще Олед ТВ имат предимства, които другите технологии нямат.