Страница 705 от 708 ПърваПърва ... 655695703704705706707 ... ПоследноПоследно
Резултати от 10,561 до 10,575 от общо 10607
Like Tree2732Одобрявам

Мнения и Избор на телевизор (инфо в първите постове)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на AntrAcsA
    Тук е от
    Jul 2014

Отговор: Мнения и Избор на телевизор (инфо в първите постове)

Цитат Първоначално публикувано от casal Виж публикацията
    То така стана и с телефоните, докато наричаха 5+ инча огромни, а сега стандарта е над 6, но това устройство се ползва много по-интензивно и голям екран е почти винаги предимство там, но не всеки има нужда от 75 инча тв само за да му слуша новините вечер
    Аз пък мисля че всеки има нужда от 75" телевизор защото е супер

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2025

Зависи от бюджета, разстоянието и качеството на оператора или източника на сигнал .
    brotzki одобрява това.

4. Member
    Тук е от
    Dec 2024

Цитат Първоначално публикувано от AntrAcsA Виж публикацията
    Аз пък мисля че всеки има нужда от 75" телевизор защото е супер
    И ако е олед да му грее стаята, колкото моето гейминг pc
    brotzki одобрява това.

5. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2010

Цитат Първоначално публикувано от Somak Виж публикацията
    Не си споменал какъв е бюджета .
    TCL 65P7K и 65P8K са QLED и са по-добър избор от 65P6K.

65P8L е на цената на 65P8K
    Въпреки, че са му много парите
    Този пост е редактиран от brotzki; 03-05-26 в 18:30.

6. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Е, щом го ползваш като радио, няма значение кой ще избереш, но ако решиш да го гледаш - този който ти препоръчах.
    Аз изобщо не го ползвам това ТВ. В дневният тракт го ползват жената и децата. Като минавам ги поглеждам какво правят - уж гледат телевизора, а всеки си държи в ръката смартфона. Затова съдя, че много много не гледат. Преди 5-6 години ми беше препоръчал едно LG на което гледам предимно спорт в кабинета и съм доволен.
    Ще следя модела който ми препоръча и във няколко други вериги и до края на месеца ще го взема
    Още веднъж ти благодаря за бързата реакция и за безценната помощ която получавам от теб.
    Бъди жив, здрав и щастлив!!!

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от brotzki Виж публикацията
    65P8L е на цената на 65P8K
    Въпреки, че са му много парите
    Каква е разликата между двата?
    Каква трябва да е цената за да "не са му много парите"?

7. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2010

За тези пари с ваучер този по става.

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

10. Member
    Тук е от
    Mar 2011

Здравейте, трябва ми телевизор 65 инча,ще се гледа от около 3-3,5м,предимно A1 Xplore tv ,YouTube,Netflix.Прочетох темата,гледах и доста сравнения.Бях решил да взема най евтиния 65Qled Starlight за 365 евро.Ходих до Технополис,и евтините 65 Qledove,изглеждаха доста зле,ниска яркост,лоши цветове,лоши ъгли на виждане,особено сравнени с по добри модели.Та реших ,да мина на по висок клас,там видях Tcl65C7L,и изглеждаше доста добре.Та сега се чудя кой да избера,макар че е субективно,Tcl65C6K ,за 560 евро,Tcl65C7K за 730 евро,Tcl65C7L за 930 евро Tcl65P8L за 660 евро.Нямам строго определен бюджет,но е добре да не надвишава 1000 евро,и не видях някакъв Олед в тази цена.По скоро се чудя кой от трите Tcla.Ясно е че 65C7L,ще е най добре,въпроса е дали си струва разликата в цената между другите два.Или да препоръчате нещо друго.

11. Senior Member Аватара на AntrAcsA
    Тук е от
    Jul 2014

Цитат Първоначално публикувано от ^Rokera^ Виж публикацията
    Здравейте, трябва ми телевизор 65 инча,ще се гледа от около 3-3,5м,предимно A1 Xplore tv ,YouTube,Netflix.Прочетох темата,гледах и доста сравнения.Бях решил да взема най евтиния 65Qled Starlight за 365 евро.Ходих до Технополис,и евтините 65 Qledove,изглеждаха доста зле,ниска яркост,лоши цветове,лоши ъгли на виждане,особено сравнени с по добри модели.Та реших ,да мина на по висок клас,там видях Tcl65C7L,и изглеждаше доста добре.Та сега се чудя кой да избера,макар че е субективно,Tcl65C6K ,за 560 евро,Tcl65C7K за 730 евро,Tcl65C7L за 930 евро Tcl65P8L за 660 евро.Нямам строго определен бюджет,но е добре да не надвишава 1000 евро,и не видях някакъв Олед в тази цена.По скоро се чудя кой от трите Tcla.Ясно е че 65C7L,ще е най добре,въпроса е дали си струва разликата в цената между другите два.Или да препоръчате нещо друго.

Да, определено C7L е най-добрият от изброените, но тези +200 евро не са малко.

Мога да ти обясня с какво C7L е по-добър от C7K:
    На първо място, яркостта. На хартия е с около 400 нита по-висока. L сериите достигат до около 3000 нита, докато K серията е около 2600.
    Също така L серията използва новите SQD MiniLED панели, които според TCL предлагат по-богати и по-точни цветове, както и по-добър ъгъл на видимост. Има и повече dimming зони, което би трябвало да означава по-добър контраст.

Най-големият въпросителен обаче е около SoC/чипсета. На много места се твърди, че е с Pentonic 800, което би било супер, но на други места това се отрича и се казва, че е същият като при C7K.

Лично аз бих ти препоръчал да изчакаш, около Световното първенство обикновено има сериозни промоции, особено за телевизори, но пък дори и да падне цената, според мен намалението ще е около 100 евро.

12. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2010

С6к или L е предостатъчен за ниското качество на А1, който е първи от изброените
    Тубата е ясна с лагването на хдр и при двата С6 и С7. За Нетфликс не знаем на какъв план сте. С6 не му стига яркост само при Имакс. Разликите в зоните са трудно забележими. Тействайте и двата в някой магазин с изключени филтри и сензори.

13. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2017

нетфликса аз го спрях миналия месец , много малко са филмите 4к и атмос, за субс не говорим изобщо
    brotzki одобрява това.

14.  

15. Member Аватара на kaloman
    Тук е от
    Sep 2008

Цитат Първоначално публикувано от Slusatel Виж публикацията
    нетфликса аз го спрях миналия месец , много малко са филмите 4к и атмос, за субс не говорим изобщо
    4k и Atmos колкото искаш в Netflix! Всичко зависи от плана за който си абониран. Напоследък излизат нови филми със субтитри, даже снощи видях и сериал: Man on Fire.

16. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2010

Цитат Първоначално публикувано от Somak Виж публикацията
    ъпскейла на кабелната/IPTV последния ти телевизор 65S90F, и от какво разстояние го гледаш ?
    Няма да сте доволен от операторските иптв с ниски стойности. По кабел по-става или търсете външен иптв с висок битрейт.
    Отделно тези оледи наблягат на хдр 4k и не предават добре лицата при 1080. Замазват ги и липсва детайл. Единствено дето правят черното.
    Става за игрици, монитор..
    Този пост е редактиран от brotzki; 04-05-26 в 20:04.

17. Member
    Тук е от
    Dec 2024

Скоро ми попаднаха коментари че олед панелите имали проблем с 24p съдържание, понеже пикселите много бързо превключват. И там разните трикове не помагат напълно, за да изглежда картината максимално плавно при някои кадри.

18. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2010

Цитат Първоначално публикувано от casal Виж публикацията
    Скоро ми попаднаха коментари че олед панелите имали проблем с 24p съдържание, понеже пикселите много бързо превключват. И там разните трикове не помагат напълно, за да изглежда картината максимално плавно при някои кадри.
    За спорт само 50p стримове. 24 не се гледа освен ако не е билярд, карти, шах, стрелички.....
    Този пост е редактиран от brotzki; 04-05-26 в 20:37.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 18:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 21:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 18:57
  4. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 14:57
  5. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 15:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе