Страница 75 от 649 ПърваПърва ... 2565737475767785125 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,111 до 1,125 от общо 9734
Like Tree2489Одобрявам

Мнения и Избор на телевизор (инфо в първите постове)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Отговор: Мнения и Избор на LCD / OLED телевизор

Най-малкото трябва да осигурят сервизно обслужване , а доколкото се сещам ако стоката не се води произведена/сглобена в ЕС митата и данъците са съвсем други ... , така че ще трябва ди купят и някое цехче да сглобяват крайния продукт

п.п. Завода във В. Търново може да свърши работа , ама едва ли нЕкой ще ги пусне без съответните отчисления по веригата ...

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2015
    Живее в
    Сев.-Изт. Б-я

Големи мечти. Xiaomi има малко производствени мощности. Повечето им продукти се произвеждат от Foxconn и Inventec.
    svetlio1 одобрява това.

4. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Аз лично не съм много очарован от вероятността да останат главно китайски и чат-пат корейски производители , щото не всичко е ниска цена - вижда се с всяка следваща година , а то първи се споминаха най-качествените ... и скъпи ...

5. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от emil vasilev Виж публикацията
    Големи мечти. Xiaomi има малко производствени мощности. Повечето им продукти се произвеждат от Foxconn и Inventec.
    Щото на Apple и 90% от китайските продукти сигурно ги правят Samsung, или LG.

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    Аз лично не съм много очарован от вероятността да останат главно китайски и чат-пат корейски производители , щото не всичко е ниска цена - вижда се с всяка следваща година , а то първи се споминаха най-качествените ... и скъпи ...
    Че кой ли е очарован. Засега Sony и Panasonic държат фронта, ама докога ли, особенно Sony, които бяха готови да сдадат багажа ама се поокопитиха.
    Този пост е редактиран от Momchil; 04-04-16 в 23:56.

6. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Абе щом Pioneer продадоха AV бизнеса си на Onkyo какво да обсъждаме? Следващия етап е обединение на японските компании, за да оцелеят.
    Който не иска - пътят е указан от Sharp. Отива при тайванските или континенталните китайчета.
    Европейските марки отдавна заминаха. Не знам дали Loewe и Metz са още в бизнеса, B & O все още се държат, но докога?

Един показателен пример от IT. Преди месец получихме Lenovo ThinkCentre M83. Като отворих кутията на PC-то и се уплаших от вида на долнопробната пластмаса на въздуховода на охладителя на процесора и паметта. А цената на машините не е като на жълтите ментета.
    Assembled in Hungary for Lenovo пише на опаковката. Дисплеят TPV матрица, но не запомних къде е сглобен монитора. Няма регулация на наклона и височината. И това е драстична промяна за около 2,5 години от предишната доставка.
    Този пост е редактиран от Gena_bs; 05-04-16 в 21:26.

7. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2015
    Живее в
    Сев.-Изт. Б-я

Ами един от заводите на Foxconn се намира в Унгария. Отдавна е известно ,че почти цялото производство на лаптопи и настолни PC-та е в ръцете на няколко тайвански ODM. Май и телевизорите отиват в същата посока.

8.  

9. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Докато Samsung и LG,бълват евтини телевизори със съмнително качество, така ще е.
    Нямам нищо против марките, но според мен, всичките им модели до среден клас, с малки изключения са лоша инвестиция.
    podredko одобрява това.

10. Тук е от
    Apr 2016

Здравейте ,
    Пред закупуване на "мудерин талавизур" съм изправен ...
    Четъх ,четъх ... главата ме заболя ! Ударете едно рамо в избора ...
    Бюджет - илядо лева , големина 40-43 инча , wi-fi , dlna , Ю-тубата ....
    Ще ми се да е 100на херця реални , а ако гледаме в бъдещето може би е добре и да е Ultra HD.
    Всъщност заслужава ли си да е Ultra HD vs. Full ?!
    Ше се ползва основно за зяпане на концерти и музика през тубата/лаптопче и некое филмче , телевизия скромно вечер 2-3 часа.
    Заглеждам тоз Самсуняк UHD: http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-S...HD-LED/p/45949
    и това Шарпче FHD: http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-S...3D-LED/p/14977

... предложете и Вие нещо с прости доводи !!
    Мерси
    Здрави По
    Конофф
    Този пост е редактиран от rockonoff; 06-04-16 в 12:33.

11. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

SONY KDL-40W705C LED

Простите ми доводи са, че е Sony.
    Сериозните ми доводи са, че ще получиш по-добро качество на това, което гледаш.
    Не е 100Hz, но се съмнявам, че и посочените от теб са такива.
    UHD не би трябвало да ти е приоритет в избирането на телевизор на този етап.

12. Member
    Тук е от
    Mar 2013

13. Тук е от
    Apr 2016

Здравейте,
    Изчетох темата и не срещнах много отзиви за най-новите модели... За това бих искал помощ при избор между следните три вида. Ако може и кратка обосновка.

http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-P...3D-LED/p/15469 - PANASONIC-TX-50CX700E-Ultra-HD-3D
    http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-L...3D-LED/p/16240 - LG-55LF652V-3D
    http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-S...3D-LED/p/16063 - SONY-KDL-50W807C-3D

Благодаря предварително!

14.  

15. Member Аватара на Сидеров
    Тук е от
    Feb 2016

От панасоници не разбирам но от Lg и Sony бих избрал Sony защото е с: VA матрица, 120 херца и андроид (за разлика от другите можеш да теглиш филми директно на него и подкарва дед тригър 2 без проблеми :D)

16. Тук е от
    Apr 2016

Цитат Първоначално публикувано от Сидеров Виж публикацията
    От панасоници не разбирам но от Lg и Sony бих избрал Sony защото е с: VA матрица, 120 херца и андроид (за разлика от другите можеш да теглиш филми директно на него и подкарва дед тригър 2 без проблеми :D)
    Благодаря на Сидеров за бързият отговор.

Някой друг да изкаже мнение, няма ли?

Поздрави,

17. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Sony 50W807C е и моето мнение.

18. Member
    Тук е от
    Mar 2013

Изчакай треската за техника около Великден, възможно е да изпадне някоя прилична оферта за 55 инчов тв .
    Ако това не се случи ще можеш да избираш между Панасоника и Сонито, но вече на по-ниски цени от тези в момента .

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 15:57
  5. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе