Philips, Samsung и отчасти LG. Това си е мое лично мнение, с което не ангажирам никого.
Що се отнася до недостатъците, от недостатъци до недостатъци има голяма разлика.
Аз се надявам да оправят проблемите с OLED дисплеите, защото мисля такъв да ми е следващия телевизор.

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 2581Одобрявам
2581Одобрявам

Първоначално публикувано от emil vasilev
 Първоначално публикувано от emil vasilev 

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 
  Че кога са горели!?
Че кога са горели!?

... По горните ми изисквания май само Панасоник имат модели (7 серия), ама с тая малоумна подсветка ... Поне да не е като миналата година да ги държат през цялата на 2000лв , баси малоумщината - един и същ модел с 0,5% разлика и още по-грозен пък на същите цени .... Сони и те - имах голямо желание да си взема техен тв (най-накрая) , ама с тия IPS панели и малоумни цени няма да стане (пак) . А те пък май изобщо няма да имат читав 50" 4К модел ...
 ... По горните ми изисквания май само Панасоник имат модели (7 серия), ама с тая малоумна подсветка ... Поне да не е като миналата година да ги държат през цялата на 2000лв , баси малоумщината - един и същ модел с 0,5% разлика и още по-грозен пък на същите цени .... Сони и те - имах голямо желание да си взема техен тв (най-накрая) , ама с тия IPS панели и малоумни цени няма да стане (пак) . А те пък май изобщо няма да имат читав 50" 4К модел ...