Благодаря ви и на двамата явно няма да е 100hz, защото за тия пари няма голям избор.
Благодаря ви и на двамата явно няма да е 100hz, защото за тия пари няма голям избор.
привет на всички, дойде време да сменя 29 инчовия кинескоп с ЛЕД телевизор, щото сдаде багажа, ориентирал съм се към 40 инча, ще се гледа от 2 - 2.5 метра, моделите които съм разгледал са :
]Телевизор LED Smart Samsung, 40"(101 cм), 40KU6072, 4K Ultra HD - eMAG.bg
Телевизор LED Smart Panasonic, 40" (100 см), TX-40DS630E, Full HD - eMAG.bg
Телевизор LG Smart TV LED, 100 cm, 40UH630V, 4K Ultra HD - eMAG.bg
http://www.emag.bg/televizor-led-smart-lg-43-108-cm-4k-ultra-hd-43uh668v/pd/DGBKC3BBM/
бюджета е 1000 лв, ще съм благодарен за съвети и мнения
Този пост е редактиран от stg888; 04-10-16 в 13:42.
Погледни и този ако те устройва големината от 43 инча за 850лв. Аз имам предния модел и съм много доволен. Купих си го точно от Emag. Поддържа HEVC x265 което е много важно.
Телевизор Smart LED LG 43LH630V, 43"(108 см), Full HD - eMAG.bg
Да подпитам и аз за актуален телевизор на който ще се гледа SD и HD канали + някой филм от флашка от време на време, но не и 3Д. Бихте ли дали пример за читав 55 инча или 65 максимум като бюджера е около 2000лв.. До сега все ЛГ съм взимал и един Samsung 55H6400 последно и съм бил доста доволен.В момента даже не знам как вървят цените ....та ако ме насочите към някой модел ще съм благодарен.
Виждам препоръчвате Сони ... при 55ците пак ли те са най добрия избор?
Този пост е редактиран от pulsedriverbg; 04-10-16 в 16:22.
Sony 55W805/7/8C, за читав 65" около 2 бона не се сещам.
Абе то и аз исках 65 инча за 2000 бона, ама няма. Затова си взех 55 инча, ще изчакам 5 годинки да им паднат цените и си взимам 65 инча или по-голям. Най голяма разлика в парите е точно сега между 55 и 65 инча, като цената е почти двойно по-висока което е неоправдано.
LG,43"(108 cм), 43UH668V, това в момента е на промоция за 974, обмислям го
И аз ще заменям 29 кинескоп. Спрях се на 40'лед и търся марка/модел с най-добро черно на тъмно. Гледах няколко модела, макар и по-стари в приятели, но на повечето черното е хубаво само при включено осветление в помещението, иначе черното сивее.Някой да сподели модел с добро черно? Разбира се без марката Goldstar. Предвалителен мерсаж!
Този пост е редактиран от brotzki; 05-10-16 в 14:10.
Здравейте,
Моля за съвет за избор на телевизор. Досега имах едно малко LED телевизорче + монитор, 24'' LG /толкова място имах само/, но вече е малко по-просторно и е време да го заменя с нещо по-модерно и голямо съответно. Сега имам възможност да сложа до 50'', ще го ползвам за телевизия /Мтел/, монитор към компютър /Мак/, игри от конзола, гледане на филми и сериали от флашка или стрийм. Ще се гледат нещата от около 1.8-2м разстояние, ако това е от значение. Заради резолюцията на Маковете се ориентирам към UHD или SUHD, понеже Full HD-то идва доста мъничко в повечето случаи. По принцип гледам отново нещо на LG, защото съм доста доволен от тях, но това не означава, че не съм отворен към предложения за други марки. Бюджетът ми няма някаква конкретна сума, стига телевизора да си струва, но да кажем че е до 2000лв. + малко отгоре максимум.
Благодаря много предварително!![]()
[QUOTE=Dominator;787435]43w700W/805c[/QUOTE
Преди малко погледах X серията. Определено ми хараса. Кофти само 4К. Реално няма да се ползва.
Мисля че този отговаря на изискваниятаhttp://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-S...HD-LED/p/15988
Налага се да сменя вече старият 24" Нео с кинескоп. Ориентиръл съм се към 40" (или максимум 43") като при този размер се подразбира че търся FullHD. Ще се гледа от около 2м. като на моменти до 3-3.5м - но соновно от около 2-2.5м. Ще се гледа БулСат като приемникът засега е SD но предполагам че ще платя за смяна с HD приемник. Търсената от мен цена е около 700лв като бих желал да има и WiFi свързаност - за да мога да си плейвам неща от лаптопа или от телефона безжично. Телевизорът ще бъде монтиран със стойка на стената (ако това има някакво значение).