Ако се има предвид input lag за игри , то Филипс-а би трябвало да отпадне - не се сещам за техен модел с Амбилайт от последните години , който да е с малък - повечето са над 50мс , че и доста над това .
Ако се има предвид input lag за игри , то Филипс-а би трябвало да отпадне - не се сещам за техен модел с Амбилайт от последните години , който да е с малък - повечето са над 50мс , че и доста над това .
Както казах в едно ревю 42та (филипс) я дават 33 мс.
Ъгълът не играе такава роля понеже не е кой знае какъв.
Т.е. и други матрици освен IPS стават.
Щеше ми се да чуя конкретни неща за въпросните ТВ.
Възможно , явно съм пропуснал точно тоя модел , но по принцип не се славят с малък инпут лаг .
Моделът на ЛГ беше доста обсъждан и май е най-доброто им предложение от 1080р моделите , за Филипс-а трябва да погледнеш в темата им , но общо взето - добра картина и скалиране , но чести проблеми със софтуера . И двете марки нещо не са ми по вкуса в последно време и не мога да дам препоръка ...
Проблемите със софтуера на новите тв Филипс произхождат от несъвършенството на Андроид тв платформата. Оплаквания има и от Сони с Андроид тв. При внимателна работа (бавно и търпеливо) без да се отварят безразборно по няколко приложения едно след друго, няма проблеми. Матрицата на PFH6510 би трябвало да ти хареса.
Здравейте, имам нужда да ме ориентирате към модел телевизор по простата причина, че съм жена и абсолютно нищо не разбирам. Тук има много компетентни хора, които макар и отегчени от въпроси като моя силно се надявам да помогнат.
Изискванията ми са размер около 40 инча /може и по малко, като компромис/, хубава картина, Wi-Fi, Full HD, а цената по възможност бюджетна. Ами май е това, дано е достатъчно. Ако не е, предполагам ще има въпроси.
Благодаря за помощта в избора!
Цвят? понеже жените обикновено търсят бели или розови...
Ами 800 лв макар, че и това ще ми е пряко сили, но ще ги дам, ако си заслужава.А бюджета какъв е?
Този пост е редактиран от podredko; 27-02-16 в 16:25.
Как може да и предлагаш тези куци Панасоници, когато днес на Хепи дейс LG 42LF652V e на 845лв и е с класи над тях. LG 42LF652V - Технoмаркет - онлайн магазин
А ако бюджета наистина е максимум 800лв. то тогава LG 43LF632V - Технoмаркет - онлайн магазин
Предлагам според бюджета. Аз лично не харесвам матриците на ЛГ.
Оправил съм линка на Сонито.
http://www.technomarket.bg/televizor...cbaep-09142245
Виж и този
http://www.technomarket.bg/televizor...akxxh-09142202
Този пост е редактиран от podredko; 27-02-16 в 16:32.
Благодаря на всички, че толкова бързо ми отговорихте! Ще се опитам да се възползвам от Хепи дейс, само да си избера модел и да се надявам онлайн поръчката да мине.
Този пост е редактиран от butterfly; 27-02-16 в 20:00.
Да, сайта им е доста натоварен сега.
Този пост е редактиран от butterfly; 27-02-16 в 21:35.