Здравейте, бихте ли препоръчали 32 инчов FullHD телевизор без смарт функции в диапазона 450-600 лева. Ще поръчвам след около 15 дни. Предвиждам да го сложа на стената си, но стаята е малка и 32 ми е предостатъчно. Благодаря.
Здравейте, бихте ли препоръчали 32 инчов FullHD телевизор без смарт функции в диапазона 450-600 лева. Ще поръчвам след около 15 дни. Предвиждам да го сложа на стената си, но стаята е малка и 32 ми е предостатъчно. Благодаря.
Може и този, със 100 лв. по-евтин е, но е същият като функции...
http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-S...30-LED/p/12126
Здравейте, поръчах си Samsung UE32F5000 с оставаща гаранция до септември за 350 лева. Надявам се, че е добра инвестиция?
Сега искам да питам, коя стойка за стена ще препоръчате от тези?
1 2 3
Номер 1 ми допадна, но мисля, че хоризонталните лайсни по този начин, може да пречат да се ползва някой от конекторите. Моля за съвет.
Tочно тази- номер 1 е най-калпавата тъй като няма регулиране,а то ще ти е нужно.
Дори е задължително.
Няма да ти е голям.
Здравейте,
и аз си търся 32". Задачката е, че ще се изпозва навън в светло пространство(под навес). Предпочитам нещо от Самсунг, Панасоник или ЛГ. Смарт и особено 3д не ме вълнуват на какво ниво са. В краен случай може и нещо 40", което работи добре на светло. Като ми помогнете да го избера ще ви питам и за съответната стойка
В твоят случай е важно да няма големи отражения на екрана
Reflections of 2015 TVs: Matte and Glossy