Първо, не си ми колега, освен ако не си адвокат. И после, четейки мнението ти, ми става ясно, че си нямаш ни най-малка идея докъде е излетял Андроид в премиум мобилните технологии и къде е катастрофирал при Сони ТВ. Аргументите ти за рутера също са невалидни, защото старият ми верен рутер беше неуспешно настройван и пренастройван от техници на интернет доставчика ми. Всички /включително и потребители тук/ бяха на мнение, че на този ТВ му трябва рутер с конкретни параметри. Апропо сега съм с най-бързия трафик на Net 1 с 5G мрежа, така че и тук не позна. Смених Самсунг със Сони по препоръка на продавачите в Технополис /ако не губиш лесно концентрация, можеш да прочетеш темата от линка в началото/. Колкото до картината на Сони- бива я, но на тая цена бих предпочел истински smart tv. Идеята на форумите по принцип не се ограничава до безконечно фабрикуване на сладникава и често слабоумна възхвала на една марка/продукт. Ще ти го кажа по-разбираемо: Има хора, които се чудят как е Андроида на Сони ТВ. Аз споделям моето безпристрастно мнение от първа ръка- еми, зле е. Нищо лично.
PS. HBO GO го качих на ТВ благодарение на потребител от форума.

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 14Одобрявам
14Одобрявам

Първоначално публикувано от TUISTERa
 Първоначално публикувано от TUISTERa 

Отговор с цитат
  Отговор с цитат