Първо, не си ми колега, освен ако не си адвокат. И после, четейки мнението ти, ми става ясно, че си нямаш ни най-малка идея докъде е излетял Андроид в премиум мобилните технологии и къде е катастрофирал при Сони ТВ. Аргументите ти за рутера също са невалидни, защото старият ми верен рутер беше неуспешно настройван и пренастройван от техници на интернет доставчика ми. Всички /включително и потребители тук/ бяха на мнение, че на този ТВ му трябва рутер с конкретни параметри. Апропо сега съм с най-бързия трафик на Net 1 с 5G мрежа, така че и тук не позна. Смених Самсунг със Сони по препоръка на продавачите в Технополис /ако не губиш лесно концентрация, можеш да прочетеш темата от линка в началото/. Колкото до картината на Сони- бива я, но на тая цена бих предпочел истински smart tv. Идеята на форумите по принцип не се ограничава до безконечно фабрикуване на сладникава и често слабоумна възхвала на една марка/продукт. Ще ти го кажа по-разбираемо: Има хора, които се чудят как е Андроида на Сони ТВ. Аз споделям моето безпристрастно мнение от първа ръка- еми, зле е. Нищо лично.
PS. HBO GO го качих на ТВ благодарение на потребител от форума.