Ама при мен като избера със субтитри и ми върти чертата безконечно и нищо не зарежда. Варианта е да избереш за плеър коди и като тръгне филма, да потърсиш субтитри ръчно чрез изписване на името на филма. Така става.
Този пост е редактиран от sony 1; 30-09-18 в 22:15.
Цъкаш в-у папката с десен бутон. Отиваш на свойства-споделяне-разширено споделяне- поставяш човка в +сподели тази папка"- ОК. ТВ- то и компютъра трябва да са включени в един рутер( може и по уай фай)
И аз си ги пускам филмите от флашка, но и със Soda Player си ги пускам някой път по WiFi. Само ТВ-то и компа да са вързани в една мрежа и всичко е лесно. Проблеми със субтитрите нямам. Мисля че и 4к филми ми вървят така по безжичен път, но нет-а ми е най бързия в БГ.
За 10 не знам, аз съм с 7 и няма проблеми. Десятката не я харесвам по много причини. Иначе в Коди няма какво друго да настройваш. Ако имаш парола на компютъра, трябва да въведеш име и парола първия път. Виж тази статия дали ще ти помогне. В уин10 е премахната домашната мрежа .
https://support.microsoft.com/bg-bg/...over-a-network
Този пост е редактиран от eleena; 01-10-18 в 00:46.
За Коди (SPMC) има хубави добавки в https://kodibg.org/forum/thread-532.html
Имам Magic Dragon с 4к на КОДИ, голямата част от филмите нямат субки или не са синхронизирани.
В хранилището на Мартин (може да се свали от темата в горния линк) има и добавка за сваляне на субтитри от SUBSAB и UNACS. Инсталирай си хранилището и виж какви добавки има, включително и ELEMENTUM (наследника на quasar), който е торент клиент с предварително заредени торент-тракери (провайдери), само си маркираш от кои да търси. Необходим е външен USB flash/hard drive за буфериране и / или сваляне, както и за съставяне на библиотека.
Нали го бяхме говорили с теб че Сони тв. не стават с външно хранилище.
Еементум наскоро го бяха счупили и го махнах.
Иначе ще погледна за допълнителните субтитри макар че ме съмнява да са повече от Opensubtitles.org. бях инсталирал още 2, 3 вида БГ. субтитри и те не се различаваха много от Opensubtitles.