И podredko го казва това https://forum.setcombg.com/sony-%D1%...tml#post891285
Забравил си или по отскоро си го инсталирал.
Хубавото е че е оправено.
Аз лично предпочитам Quasar. Elementum ми крашваше много в CEMC и го зарязах, после пък CEMC се бъгна и в Гугъл плей излиза вече като несъвместимо приложение за АндроидТВ.
В момента продължавам да ползвам Quasar като добавка, но в SPMC, заради многоканалното аудио, което пък е ограничено в KODI. Видеофайловете първо ги свалям и после гледам.
За съжаление не можах да инсталирам в SPMC от хранилището на Мартин добавките за бг субтитри, тегля ги ръчно и ги слагам в една обща папка на NAS.
Има добавка и за субтитри от Addic7ed, която в повечето случаи не върши работа.
При мен Addic7ed дойде с още една BrokenSubs тя въобще не работи, дава грешка.
Инсталирайте си KODI с добавката Elementum по указания тук начин: https://kodibg.org/forum/thread-532.html и друго не ви трябва за телевизора. Ще забравите да си използвате компютрите Има включително и Zamunda/Zelka.
Всичко е инсталирано даже и добавка с 4к филми, но понякога е невъзможно да се гледа или не работят или буферират, затова не може да се изключат и останалите варианти, трябва да се комбинират начините за да се гледа винаги каквото и когато поискаш.
Кажете ми някое приложение което замества "GUIDE" оригиналното приложение за организиране на цифровите програми. Че оригиналното никак не ми харесва.
Приложението на булсата оптимизирано ли е за андроид ТВ?
Да, работи добре. Качеството не е топ, но бива.
благодаря за линка! инсталирах по указания начин, филмите от замунда тръгват, но не успявам да подкарам субтитри - как да реша проблема? ако сложа отметка в настройките на замунда за бг аудио, изчезват от списъка всички недублирани заглавия.
от арена ми дава грешка при възпроизвеждане, но може да е било моментно.
Инсталирай си добавка за субтитри и ги тегли. От 'заводските' в смисъл тези от репото на коди open subtittles и bsplayer работят. Бсплеъра, пуска съобщение, че не поддържа стрийминг, но пак тегли. За опън субтайтълс, трябва регистрация в сайта и после я пишеш в настройките на приставката. От регионални настройки,задай на какъв език искаш да ти търси субтитри. Има и адон за субсунаксибз, но трябва допълнително да се инсталира българско репо.
Едит: При мен зелка, арена и замунда, не работят с елементум, иска си куасар. Някаква настройка ли е?
Здравейте,
Имам 50W809C досега винаги след ресет на ТВ съм инсталирал от маркета през браузера на ПС то ES File Explorer/Manager PRO, тъй като го имам купен, днес обаче греда голяма, Маркета казва че приложението не е съвместимо с телевизора. В същото време версията с реклами на ES File Explorer/Manager е съвместимо и се инсталира без проблем. Въпроса ми е само в моя телевизор ли е проблема или е повсеместно, някой забелязал ли е нещо подобно?