Точно така е,там няма субтитри за европейските сериали например...те са в Bukvi.BG
Колега @netizen,ако може да споделиш как процедираше за да платиш.Аз съм склонен да платя,няма проблеми,ще платя 10 лв само за плъгина за субтитрите,но не мога да инсталирам платената версия,мисля 2.0, на плъгина.Досега се мъчих,през интернет браузъра на телевизора не става,през флашка ,мувиан вижда флашката ,но не вижда файловете вътре в нея.Писах на Деян за проблема,той може да намери решение,но е хубаво да споделиш и ти.
Изтрих Movian.app който бях инсталирал от apk. Инсталирах го от Google PlayStore. Отваря се IP адреса на телевизора в браузър, ако ип ти е примерно 192.168.0.10 -> http://192.168.0.10:42000 в полето за URL пействаш линка, примерно: http://api.deanbg.com/subsBG.zip и цъкаш на Open. Не знам обаче дали само с едно приложение купено ще работят нещата?
Сега пробвах същото с инсталирания мувиан,не става,като цъкна open и нищо не се получава,сега ще пробвам с инсталиран от гугъл плей.
П.П.И с новоинсталирания Movian нищо не се получава като въведа http://api.deanbg.com/subsBG.zip и цъкна Open,мамка му
Този пост е редактиран от felipe; 04-12-18 в 19:55.
На екран нищо не се случва. Убиваш приложението и го пускаш отново и нещата са там. После си слагаш ключа който ти е дал.
Аха,получи се да,появи се,ама сега пък изчезнаха всички други плъгини в менюто "Browse for plugins..."луда работа
П.П.Някой има ли идея защо изчезнаха всички други налични плъгини,деинсталирах приложението,трих кеш и данни и нищо,няма нито един наличен плъгин освен subsBG,а и в Local Network се появи като мрежа Movian,какво става не знам
Този пост е редактиран от felipe; 04-12-18 в 21:19.
По-нагло няма, да искаш пари от торенти, които са пиратски както се казва Нееееееекст, има още 10 приложения които го заменят. Аз си плащам за Нетфликс и ХБО но за това няма да сам и сторинка
Той Movian умря,така, че идеята на Деян да събере някой лев покрай плъгините му и тя умря.
При толкова безплатни алтернативи които в пъти превъзхождат платените приложения не бих дал стотинка.
Нетфликс и Амазон видео нямат БГ. субтитри.
HBO GO ако не ми е към пакета IPTV телевизия също не бих го платил отделно.
КODI и останалите приложения както и торентите от нета(когато не работят добавките в КODI и приложенията) абсолютно ми покриват нуждите.
Movian до преди 10 дена си работеше при мен и на Андроид, и на Виндовс - а след това направих опит да го инсталирам наново и се инсталира, но с празни категории плъгини - нищо не работи. Сега го инсталирах и на телефона, и на ВИндовс/Хром браузер като приложение и пак плъгините са празни. И хранилището откъдето теглих първоначално версиите също ми дава грешка: https://movian.tv/downloads/movian
може някакъв временен проблем да е Ако някой го има инсталиран и му работи да не прави опит да го преинсталира.
Така е, Movian преинсталира ли се, край с добавките, жалко, хубаво приложение беше, добре, че преинсталирах преди да платя на Деян. Има някаква връзка между събитията, няма начин. Трябва да спрем да споделяме тук за хубави работещи приложения, защото ето какво се случва. Явно тук четат не само потребители. Аз ще продължа да ползвам приложението да гледам филми от споделена папка, но вече с предварително свалени субтитри.В този ред на мисли да споделите за работещо приложение за гледане на торенти он лайн(примерно от Рутор) с български субтитри?
От два дни съм бясна за това как не мога да проникна по никакъв начин в телевизора си. KD49WE660 и няма в сетингс about, за да кликна за програмистко меню. Просто няма такова нещо в настройките. През браузъра отивам в Гугъл плей, иначе не е инсталиран. Там, обаче, не ми го разпознава като устройство. Направо е капсулиран, да му се не види!
Съответно не го виждам през смартфона. Единствено успях да кастна снимки и клипчета от телефона. На ES file explorer не се вижда.
Как да разреша outside debugging????? Иначе картина супер, на телевизията. Но HBO-то не мога даже да се опитам да инсталирам, не че не пробвах - клонирано е, ама... Щом даже не ми отчита като устройство как да стане?? Това е най-близо до това меню, но нито може нещо да се цъкне, нито води до нещо.
Фют ами той не е андроид, а линукс тв. Няма как да стане това, което искаш
Вземи му андроид приставка и ще го направиш андроид тв, по 50 лв има в олкс.
Този пост е редактиран от felipe; 05-12-18 в 16:02.