Искам да върна фирмуера до предишна по-стара версия на телевизора ми KD-55A1. Има ли проблем да го направя и специален начин на инсталирането? Имам файла.
Искам да върна фирмуера до предишна по-стара версия на телевизора ми KD-55A1. Има ли проблем да го направя и специален начин на инсталирането? Имам файла.
Инсталирането на по-стар вграден софтуер не се поддържа, за да се гарантира оптималната работа на вашия телевизор....
Това е от сайта на Сони.
На Сони не съм влизал, но на другите ми тв-та имаше опция в сервизното меню да се инсталират по-стари версии
Rumb@ta <= Четете бе хора, търсенето ми отне секунди...
https://www.sony.bg/electronics/supp...loads/00015577
Какво да чета? Точно от тази версия искам да се отърва и съм го чел това. Никой ли не е връщал до по-стара версия, да сподели? Да очаквам ли да ми се брикне телевизора е въпроса?
Ако беше чел внимателно, щеше да прочетеш това, което ти писа Ивето
Въпроси и отговори
Евентуален проблем по време на актуализация
- Мога ли да инсталирам по-стара версия на софтуера?
Не. За да е сигурно, че Вашият телевизор работи оптимално, инсталацията на по-стара софтуерна версия не е възможна. Най-новата версия на софтуера включва всички предимства и подобрения на предишните версии.
Не ми е достатъчна тази информация. Ако пусна файла с някой експлорер, няма ли да стане работата? Не ми харесва промяната в качеството на картината при последната версия на фирма.
Ами действай, после кажи какво е станало. Макар че, за да се върнеш на по- стара версия, ще ти трябват доста по- сериозни средства, вкл. и парични
Интересно ми е и друг път съм чел за подобряване или скапване на картината след ъпдейт.Как се случва не ми е ясно щото линукса който управлява процесора не би рябвало да се променя след ъпдейт на андроид.
Изпратено от моят LG-K350 с помощта на Tapatalk
На мен ми се струва, че това е субективно усещане, тъй като повечето, които са актуализирали не се оплакват.
Може да има някаква промяна във външните приложения, но промяна в картинета през hdmi и usb или ако се ползва тунера на тв не би трябвало да има.
Изпратено от моят LG-K350 с помощта на Tapatalk
Съвсем реално го видях след актуализацията. Очертанията на хората и разни близки предмети изглеждат като очертани с контур, все едно са снимани пред зелено пано и комп. обработка. Това в лека степен естествено, но най-вече телевизора не ме кара да си казвам "Уау каква картина има този телевизор". Не ми приковава погледа с уникална картина.