Другият вариант е да го дадеш на сервиз. Махна ли всички допълнителни "подобрители" на картината? Може от тях да е.
Другият вариант е да го дадеш на сервиз. Махна ли всички допълнителни "подобрители" на картината? Може от тях да е.
Това от всички източници на сигнал ли.
Изпратено от моят LG-K350 с помощта на Tapatalk
На ТВ. Не съм махал нищо, само яркостта намалих и съпоставката е при същите условия, както предишния ъпдейт.
Фабрични настройки даде ли след ъпдейта? Възможно е настройките по-подразбиране да са различни от тези на предната версия. Опитай с настройки от някоя тема за такива...
Връщал съм го към фабрични естествено. На режим Standard видях влошаването на картината, че на такъв ми харесваше и гледах преди. Сега го смених на Cinema Home и мисля че ми харесва. Христослав ако даде съвет, за връщане на стария фирм, бих го върнал все пак.
Все пак Христослав като се появи и ако знае някое решение за слагане на предишен фирмуеар, ще се радвам да сподели.
Драсни му едно л.с.
И аз не съм сигурен, както и Ивето казва може да е ставало въпрос и за Филипс, но не пречи да го попиташ, все пак да се знае.
Oт няколко дни имам проблем с You Tube не мога да го отварям, след деинсталиране на актуализации чистене на кеша работи известно време и после пак не може да се отвори. Направих и връщане на заводски настройки на тв. поработи известно време и отново започна да не се отваря.
При някой друг има ли го този проблем ?
Аз писах, че Movian не го ползвам на телевизор СОНИ(нямам такъв), а на Андроид компютърче и Андроид бокс - при тях разархивирах тази папка "All Installed Plugins" като цяло и я копирах в папката DOWNLOAD на Андроид бокса ...и от там през Movian > Android Storage ги откривам и инсталирам плъгините и като че ли са повече отколкото в пакета - отварят се +18 раздели в торент тракерите и рутракер май работиобаче при замундите и арената ми излиза съобщение от dean: че ползвам free до 16 декември ... - още нямам време да проверя...
За телевизор СОНИ писа съфорумникът:
Този пост е редактиран от morandis; 13-12-18 в 13:28.