Опитай със "subsunacs-subsab" (добавката с тирето):
https://kodibg.org/forum/thread-532.html
Опитай със "subsunacs-subsab" (добавката с тирето):
https://kodibg.org/forum/thread-532.html
Този пост е редактиран от Frogst; 14-12-18 в 02:57.
Само при мен ли на Мувиан плугина на РуТракер не зарежда?
Оказва се, че работи. Но трябва ръчно да се инсталира в. 0.6.8 по начина , който съм указал. И да се забрани преди това авт. ъпдейти на добавките. По този начин работи и арена засега.
Драмата със subsunacs-subsab приключи.Наложи се резет на ТВ то и наново инсталиране на приложенията. Все още не е платено за Коди и сие.Относно проблема с ДТС някъде бях прочел за скрипт чрез които се пренасочва звуковата пътека от Коди към стоковия плеър,но тогава не ми се занимаваше.Някой да е запознат с това.Ще имам време до Нова година за борба с консорциума Сони, Андроид и Медиа Тек.
И викаш ДТС си минава безгрижно на Сони с Андроид7 , я постни снимка на ресивъра да го видя това чудо.
Дай Viber да ти пратя там. Дори ако искаш и видео може да ти пусна.
Пусни го тук всички имаме проблем дтс сони андроид
Изпратено от моят LG-K350 с помощта на Tapatalk
Моя receiver е много стар и не поддържа Master Audio. Виж, че е пуснат на Straight т.е. каквото влиза - това излиза. Не знам за какво точно ми говориш. Ако искаш мога да ти дам телефон да се чуем. Аз не съм специалист по аудио-видео настройки. Ще ми бъде полезно да получа съвет. Явно и аз съм като останалите и живея с илюзията, че слушам качествено аудио на филмите.
Корекция: Мдаааа. Току що заредих Ant man and wasp в чист DTS. Наистина ми изкарва стерео. Съжалявам заблудил съм ви.
Този пост е редактиран от sapiora; 15-12-18 в 15:11.
Аз също съпм потребител а не специалист.Просто пусни вграденият плеър на Сонито и ще видиш какво изписва Ямахата .Ти само 2 колони ли вързал.
OFF ха ха из пуснах същият филм за демонстрация.
5+1 колони съм вързал. На Kodi 17.6 като че ли го нямаше този проблем. Като пусна филм и на receiver-а автоматично минаваше от стерео на 5 канален звук.
Този пост е редактиран от sapiora; 15-12-18 в 15:39.