За файл мениджър - X-plore file manager.
За файл мениджър - X-plore file manager.
Бъгва се нещо тоя сайт от време на време, самите файлове са читави, 2 дни го имам това приложение ако нещо не беше в ред досега да се е сбъгясал Андроида
Приложението е доста разнообразно на 4к филми, заслужава си.
Оказа се че въпросното приложение Кино HD има само няколко 4к филма реално, другото е надписи.
Който го инсталира заради това ще остане разочарован, аз го деинсталирах.
- - - - - - - - - -
Добро приложение за безплатна БГ. телевизия.
За телевизия
https://www.apkmonk.com/app/org.xbmc.vavoo/
Като в края на инсталацията, когато изпише адреса заменяте последната буква с ''o''(tv с to).С това приложение се гледат почти всички телевизии в Европа.
Този пост е редактиран от sony 1; 09-01-19 в 00:47.
Здравейте. От два дни разглеждам този модел 49XF8577 който е с Андроид 7. Интересува ме от собствениците на сони ТВ с андроид - В магазина на гугул има ли следните приложения за инсталиране на ТВ-то :
1. SKYPE
2.VIBER
3. FACEBOOK и месинджър към него
4. P2PLIVECAM
5.CamHi
Моля някой да провери в магазина им на андроида на ТВ.
И някой свързвал ли е някаква камера към ТВ, която да върви и да може да е провеждат видео разговори.
Както и някой ако има мнение за кокретния модел ТВ. Също така да очаквам ли падане на цената като излезнат новите модели от 2019 година и кога излизат на БГ пазара
От всички изброени има само „фейса“ не знам дали има месинджер към него мисля че и камера няма да подкараш.
И двете приложения ги има като аpk.фаил и Da Player има.
За Андроид едва ли има нещо което да го няма.
Колегата по горе каза , че Скайп и Вайбър няма. Та кое е верното последно ?
А на един обикновен куче марка китайски ТВ с Андроид съм накачил и вайбър и скайп и с една хубава камерка - пей живот видео връзка. С Америка ако знаете как върви ракията - все едно пиете заедно.Ха ха А на Филипс, LG,Сони и други скъпари - не можело.Не поддържали техните Умни ТВ с андроид такива МАЛКИ екстри .
Този пост е редактиран от sony 1; 10-01-19 в 01:31.
е не е 4к китаеца пък и по-малък - 32 инча. И така някой да уточни - има ли скайп и вайбър в сони андроид магазина
Може ли да кажеш марката на този китаец, че си търся евтин ТВ с Андроид?
Arielli в Метро, в момента 43 инча е 479 лв.
С андроид ТВ ли са, или с андроид за таблет?