А да имаш проблем с дропване на кадри в тубата ?
А да имаш проблем с дропване на кадри в тубата ?
Колеги има ли някой работещи plugins за movian,за sub?
Има някъде назад във темата 529 пост. Бърза програмка е мовиан, ама само от тоя рутор, много кофти,последно от арена и замунда да гледаш, автора искаше парички.
Този пост е редактиран от Nikito82; 21-01-19 в 22:01.
Ето ти работещи плъгини от колегата eleena. Отделно си инсталирай от магазина на Мовиан, opensubtitles при мен работят
https://forum.setcombg.com/sony-%D1%...tml#post906841
- - - - - - - - - -
В Da Player пуснаха и MAX SPORT 4
Привет.Искам да попитам тези които имат инстарлиран Фюжън на телевизора ... имат ли налични спортните канали диема спорт двата канала и каналите на макс спорт.Аз от днес ги нямам в приложението на смарт телевизора.От Булсатком ми казаха че всичко е наред при тях и няма причина да не са налични.Деинсталирах го и после пак го инсталирах но въпросните 5 канала ги няма.
Щом си звънял на булсат, се предполага, че си плащаш за тях и на приемника ги имаш. Така ли е?
Плащам си и на приемника си ги имам.Преди малко проверих на смарт тв ... програмите бяха вече налични както преди.Нямам представа какво е станало.Важното е че вече всичко е ок.
Здравейте, току що срещнах трудности с регистрацията във Булсатком за да изпробвам Фюжън, както се досещате липсва ми абонамент. Та в този ред на мисли моля някой да сподели с мен номер на абонамент, на лично съобщение / приятелите ми в бг ползват други доставчици /. Ще гледам само на телефон, така че няма да има голям трафик ......
Предварително благодаря, ако някой се отзове и ще черпя ...
Сложи си Da Player, 90 от най-добрите тв. канали в БГ. сички HBO, Cinemax, Max Sport 1,4, Diema Sport 1, 2
Аз сложих Да плеър, но работи 20мин и спира.
Ми иска да се плаща ли, аз от маркета го инсталирах