С кое приложение ?
Ами месната кабеларка СКАТ си имат приложение в маркета.
По този начин ,картината е малко по - лоша,отколкото с бокса.Това за Булсат Фюжън.За другите незнам как е.
Модната версия на Movian от 4PDA с 512мб буфер.
Movian - 4PDA
За който няма регистрация.
https://dox.abv.bg/download?id=197c4b8a55
Колеги някой справил ли се е с буферирането в Movian, кои са правилните настройки ?
Този пост е редактиран от sony 1; 03-02-19 в 05:34.
Пак Деан е замесен,аз съм ги пускал тези версии,лошото е, че при тях не работи Android storage(поне при мен не работи).
При мен версията от маркета работи без проблем,снощи гледах Searching от арена,нямаше грижи,не знам защо не буферира,но аз гледам 720p,1080p версии,не 4к.Впрочем има си проблем програмата от маркета,с хардуерното ускорение,трябва да се превключва ръчно,на филмите с висока резолюция- включено,а на по-ниска-изключено(иначе тръгват все едно превърташ бързо на екран,забързано).При версиите на Деан този бъг е отстранен.
Ами версията на деан можем ли да си инсталираме ръчно плъгините от android storage.? Ако не- то някой може ли подскаже или да отстрани този проблем в сегашната.?
Поздрави!
Как ти намери субтитрите за филма Searching от Арена .? при мен намери всякакви но не и за филма ..Има ли значение релийза .? Аз пуснах с най много сиийдъри .но никой от намерените субтитри не пасваше -бяха за други филми от 2012 година и т.н Има ли начин да се намират по лесно.?
П.С Инсталирах и opensubtitle и там ги имаше На другите две ги няма на сайта.
Този пост е редактиран от pandox; 03-02-19 в 17:41.
Трудно намери субтитри,да,чисто на късмет стана работата.Отделно гадостта е, че трябва да умериш хардуерната акселерация,защото, ако не е точната, излизаш отвсякъде за да я промениш и пак наново със субтитритеНай-сигурното е да си свалиш филма и субтитрите на харда на компютъра и от там чрез Serviio и някой плеар да си ги гледаш.
За субтитрите има значение релийза на филма. До колкото със забелязал при релийзите с по ниско качество има субтитри от юнакс/сабз, а тези с по-високо от опенсубс. Но понякога трябва да ги отварящ и затваряш по няколко пъти, за да ги намери.
И аз съм мовиана от маркета и нямам проблеми с арената. Това забързване се получава само когато превъртам и то не всеки път.
п.п. Къде е това хардуерно ускорение?