Иска... 1,9 лв на месец
Няма ,аз съм я споделял,но линка ,който бях дал не е активен вече.Работя по оправяне на проблема
Сони1 я беше свалял ,дано да пази файла.
Дайте линк за да плеъра. Не че кой знай какво ще юу гледам, освен диема екстра, ако дават на нашия някой боксов мач, ама поне хд версията да беше пусната
Този пост е редактиран от felipe; 31-01-19 в 22:13.
Kолеги предлагам в темата да си споделяме информация за подобни приложения, но да си даваме линкове на лични, сещате се защо
Здравей те.Имам проблем с Bulsatcom fusion на 55XF8577.Няколко пъти ми се случва като го пускам да излиза съобщение "Този видеоклип не може да се пусне ".Първото нещо което ми мина през ума е липса на Интернет ,но Ютуб работи ,както и браузъра.Някой с такъв проблем сблъсквал ли се е ?
Този пост е редактиран от nikopld; 01-02-19 в 14:25.
И при мен става така. Оправя се като затворя приложението и го рестартирам. На моя телевизор като задържа ХОУМ бутона докато се покажат всички отворени приложения и със стрелката надолу и ОК го затворя. После го рестартирам и готово.
Този пост е редактиран от bayivanst; 01-02-19 в 16:45.
Някой гледа ли IPTV директно с приложение на телевизора, без бокс ?
Аз гледам по този начин и мисля,че е много удобно. Работи се само с едно дистанционно и незнам дали си внушавам SD каналите се виждат малко по добре.