Здравейте колеги, вие сте последната ми надежда... Става дума за 32 инчов телевизор LG - 32LJ500V-ZB, за който бяха закупени колони Logitech Z313, които се очакваше да се свържат съвсем просто с 3.5мм жак и да се слуша през тях, но уви се оказа, че модел от 2017 или 2016 не съм сигурен няма такъв прост 3.5мм жак... И сега съм меко казано прецакан, защото колоните не изкарват звук по никакъв начин, пробвах и да купя преходник от 3.5мм. женско, където да влязат колоните и от другата страна два чинча за телевизора, обаче се оказа, че на телевизора където са L и R чинчовете пишело IN, а не OUT поне така ми казаха в магазина и нямало как да изкара от там звука през колоните... Не знам аз съм потресен просто понеже ползвам по-висок клас ТВ и там имам абсолютно всеки един изход, който може да ми трябва и не очаквах,че е възможно да няма такъв вход за 3.5мм най-обикновен жак. Колоните са взимани за подарък и стана доста тъпо и много се надявам да има друг начин да се вържат, понеже някак нелогично ми се струва нова техника да не е измислена да изкара звук.