иска да си кажеш мнението за телевизора
И аз ще помоля тези които си купят телевизор да споделят впечетленията си от придобивките - както позитивните , така и негативните. Все пак сме форум за взаимопомощ , а не фейсбук , където се хвалиш кво си ял за закуска
Дали си доволен от телевизора има предвид zorbata.
A аз да питам, към кой кабелен оператор си?
Ами от днес съм доволен вече,. На Диана Кабел съм.
е нали бюджета беше 1800 ти за колко пари го зема x900f 55"?
как са цветовете картина тва онова ъгли за гледане на тъмно на светло пробва ли игри нещо
Еми доволен съм от картината, след като я направих на стандартна. Игри пробвах, аз играя само фифа и като настроих на 4к стана перфектна. Хдр10 го спрях че ми идва прекалено цветно. Но играта върви много мазно, и реагира мигновено. Това с ъглите наистина го има, в магазина не си личи. На мене максимално ъгъла ми на гледане е 20градуса и не ме бърка много, но пак променя. Фронтално става много хубава дълбока картина.
Как да го проверя за пиксели?
мани я тая тъпа фифа пробвай Pro Evolution Soccer (PES) 2019 аз си я купих за компютър, тва е най-готината игра в пъти по-добра от fifa , реализъм, има си и HDR за телeвизора; ти с кво играеш playstation/xbox или pc ? пробвай с hdmi да гледаш филми през компа и да видим кои са най-добрите настройки аз мисля да си го взема и аз този ма ше изчакам сигурно до април да видим кви намаления ше има ;
Ps4 pro. Мене ме кефи фифата, а играя само ултимейт тийм.А и ПЕС кво му е якото, даже лицензи за отборите нямат. Не са с истинските им имена
HDR-а си е задължителен - просто картинат е на друго ниво
Лицензи, екипи, имена - работа за 5 мин. ама като гейплей винаги си е бил по-добър от ФИФА-та ... може би с изключение 2014/15 ... все пак си е лично мнение и всеки си играе каквото го кефи
Ама и за едната и за другата HDR-а си е задължителен - картината е на друго ниво дори и на нямащи вътък за пълен ХДР модели тв , то за всяка поддържаща игра е така - още не съм срещал такава, която да е по-добре в СДР.
Да попитам за мнения, в последно време се замислям за тв около 55 инча и се чудя какво е по-добре - смарт тв с повечко екстри или тв без екстри, но с добра резолюция и свързан твбокс с андроид? Главно за телевизия, филми, ютуб.