Първоначално публикувано от
berpan
Не трябва ли 9005 да се сравнява с 9500 на LG, защото така е ясно, че сонито ще го разбива.
Не съм фен на Samsung никак, иначе техните модели, които си посочил са VA, което е предимство.
Да това е ясно, че няма да сгреша, но и като цена ме интересува да мина малко по-тънко, иначе нямаше да се интересувам толкова, а направо отивам и го взимам, сега ако пуснат някое промо да падне до цените на 8500 серия ще е супер, но се съмнявам, затова се чудя какво да правя и дали ще се прецакам ако взема LG SK8500 или мислех 8500 серия на Sony, но след като разбрах, че са EDGE Led, отпаднаха от списъка... Попринцип не бързам, не е от днес за утре, по-скоро както съм написал в първия си пост ще чакам отнякъде да изкочи 0% лихва на модела и ме устройва да е на около 150-80лв. на месец. В момента в техномаркет има SK9500 на цена от 2259лв. за 10 месеца по 225, но ми идва множко. В edigital e супер цената на 8500 - 1600лв. но за съжаление там не виждам опция за разсрочено изобщо пък какво остава за 0% лихва, така че най-сносен вариант ще ми е ако пуснат в емаг нещо май май. В технотата и останалите вериги доста надуват цените.
P.S. - Видях един list относно, кои телевизори ще имат Airplay 2 и се оказа, че само Samsung ще пуснат на моделите им от 2018, всички други само на новите им от 2019...