4К камерите как снимат?![]()
Сигурен съм, че можеш да напишеш същото мнение без простащината в него ако поискаш…
А ако не искаш - не пиши. Наистина ли мислиш, че за някого е полезно и интересно подобно писание
mod. edit
Dominator, наистина ли ти е трудно да пишеш, без да се заяждаш и да излъчваш омраза???Защо го правиш...Всяка тема където влезеш ,я осираш...Дай го малко по-свежо...Благодаря
tvbox
Това което си дал..не дава необходимата информация. Това е инфо от някакъв плейър, а названието Nova HD 50p test в списъка с програми, се задава от провайдъра и така изписано те подвежда.
Правилното изписване е 1080i/50Hz или 1080p/50Hz
Дай инфо от бутон i на дистанционното на телевизора. при мен е 1080i/50Hz. Ако не можеш, нека колегите да пишат, каква информация им дава телевизора.
То и това не е съвсем точно - само май Сони-тата вадеха реалният подаван сигнал и изписваха 25хц
От инфото за възпроизвеждане се вижда всичко за стрийма, резолюция, FPS, битрейт, аудио и видео кодек... Всичко е както е описано в БИКС.
Освен гореспоменатото е добавена и втора аудио пътека с оригиналният звук на филмите с дублаж, а на спортните канали, втората пътека, маха коментара и оставя само атмосферата от стадиона.
print screen windows 7
![]()
Жив да не бях, доживях да им вида сутрешното студио в HD, че са се и приместили в новата сграда.
Ма кат си некадърен...Преди 30-тина мин. по Диема Спорт им вървеше реклама да гледаме директно мач ..., само дето рекламата беше за мач във вторник, сиреч игра се вчера
![]()
Ма кат си некадърен...
Пишете към кого е адресирано .
Ако е към мен, не съм екстрасенс, за да ти разбирам, какво имаш в предвид.
Извинявам се ако не е станало ясно (макар и ако се прочете поста би трябвало да е ясно) - към тия работещите в Нова
.
Техника, ново студио 4К ... ала-бала , ма трЕбе и да умееш да работиш с тая техника. те тия сума ти и години не могат да открият 16:9 формата, сега се надявам по-бързо да усвоят поне ХД-то ... ма не е много сигурно![]()
tvbox
пиши на Нова и ги питай за параметрите на сигнала...
БТВ също закъсняха бая години, но като вземем в предвид, че половината население тук гледаше на CRT телевизори..
Вносителите си нямаха представа що за модели вкарват..орязани HD модели без MPEG-4 декодери и заблудиха куп клиенти..
https://en.wikipedia.org/wiki/Euro1080