а дали ще върви по коаксиал или само през външно устройство? на а1 съм
а дали ще върви по коаксиал или само през външно устройство? на а1 съм
някой може ли да каже на - А1 - има ли разлика между качеството на картината на вградения тунер и тези с външен приемник/xplore tv?
Обмислям да мина на xplore tv заради този 4к диема 3.
Иначе съм с олед лг и съм доволен от вградения, но явно няма как да гледам 4к през вградения.
Ако има и други начини да гледам , приемам съвети - друг доставчик или нещо такова
а с външен приемник ли да избера на тиви бг или с приложение за ЛГ ?
Този пост е редактиран от sony 1; 16-11-22 в 19:48.
Честито на тези, които сме на коаксиал А1 -
“Във връзка с изложеното от Ваша страна бихме искали да потвърдим, че технически не е възможно предаването на 4К сигнал на технология различна от Xplore TV. Поради тази причина каналът не се предлага за другите технологии.
Това, което върви на позиция 442, е потрес откъм кадрите.Сега сравнявам някакъв мач и пасовете направо насичат в приложението X-plore. Пускам го от друго приложение с външна листа, които няма да споменавам и картината спи, това при едни и същи режими на картината. Силно се надявам нещата да се оправят с реалното 4k по времето на преките мачове![]()
Този пост е редактиран от brotzki; 17-11-22 в 10:51.
Жестоко се съмнявам.
Като потребител на Нет1 трябва да имате право на едно безплатно приложение ЕОН. Поне така беше.
Между приложението ЕОН И Експлорер е в полза на първото. Много добра интерграция със смарт дистанционното на Тизен. При смяна на приложения има бърз старт, по-добра навигация, настройки и тн....
Този пост е редактиран от brotzki; 17-11-22 в 13:55.