Пълна пародия е този 4К канал....нали уж в HDR.... са щели да излъчват....Само ако се сравни с RAI4K... напрaво е пародия този!
Пълна пародия е този 4К канал....нали уж в HDR.... са щели да излъчват....Само ако се сравни с RAI4K... напрaво е пародия този!
Този пост е редактиран от Dominator; 22-11-22 в 12:29.
Спрямо ХД-то на БНТ е бомба :D
Мда, това показва к'ъв леш е FHD сигнала, реално това по Диема трябва вда е FHD като качество на сигнала каквото може да е FHD имам предвид. А защоп се гаврят с нас и скипват кадри по БНТ направо имам чувството че комета има на терена като лети топката....
Бомба е, спрямо всички останали канали, разпространявани от родните оператори. Няма нито един канал с по-добро качество (когато върви 4К съдържание)
Този пост е редактиран от tvbox; 22-11-22 в 12:08.
Тия от Диеми дават през мач, през два по този каналец. Българкса работа, ама много смотана.
Правата за Световното първенство в България са купени разделено и се предава комбинирано между БНТ1/БНТ3 и Диема/Диема3. По подобен начин и Шампионската лига е разделена между МаксСпорт (вторник) и БТВ Action/Ринг (сряда).
Хем не гледаш мачове, хем коментираш.
Този пост е редактиран от brotzki; 23-11-22 в 14:53.
Ааа, май гледаш мачове ..
Пак казвам.... Това 4К можем да го поставим в категория FHD..... Засега разочарова :Д
P.S. Имам чувството че нарочно допълнително "мачкат" HD версиите на Диемите за "блесне" 4К-то им....
Те от човек който има добро зрение да го нарече FHD.... е гавра от всякъде!
Този пост е редактиран от brotzki; 24-11-22 в 18:04.
Имало едно време, един човек казал на друг човек, че трябва да излъжат едни хора, че ще се случи нещо"чудо" Нова телевизия поемат по вярната пътека. Е датата 17 октомври мина, минава и ноември.
Взех външен приемник за проба на А1 и сравних с xplore tv - диема 3 4к на приемник върви гладко, но цветовете са по бледи. На xplore tv има по-наситени цветове, но няма плавно движение. Тв-то ми е lg oled cx 65.
Провери си настройките на телевизора за картина при HDMI порта на приемника, виж и тези на самия приемник ако има такива.
като засиля цветовете на макс се пооправя, но най-вече не искам външен приемник. Чудя се ако пусна по ЛАН кабел нета дали няма да оправи накъсването, wifi ми е до 300мб.
Пусни един speedtest.net през браузъра, за да видиш дали тези 300mbit-a стигат до телевизора. Ако е така и рутера ти е приличен не виждам смисъл от вкарване на LAN кабел, който ще ограничи скоростта от 300 на 100.
Плавното движение може да си е ограничено от самото приложение, ако не е направено като хората, което е напълно възможно предвид, че си говорим за А1 България. При теб някакво по-сериозно насичане на картината ли има или просто имаш предвид, че е с по ниски hz предаваното?
Аз лично затова и стоя далеч и от приложения и от приемници и ползвам само коаксиал с модул.