Някакво хоби ли ти е да поръчваш постоянно някакви неща и после да ги връщаш. И накрая да уведомяваш по темите какво си върнал.
Някакво хоби ли ти е да поръчваш постоянно някакви неща и после да ги връщаш. И накрая да уведомяваш по темите какво си върнал.
Не, бе, споделям за покупките Маркетплейс от сайта на Емаг, които нямат гаранция.
Относно връщането: Ако продукт не ни харесва как работи, в правото сме да го върнем.
Аз заплатих моя ТВ онлайн при покупката,ако реша са ползвам гаранцията, трябва да предоставя фактурата която е в еМАГ, нали? Доставчикът не ми е предавал нищо, което е и нормално.
Интересно обаче,че графа гаранции в еМАГ ми стои празна
Трябва и да е Предлаган от :eMAG
Ако сте го получил ТВ-то и липса електронната гаранция в "моите гаранции", пишете на Емаг в чата да я добавят. Отнема няколко дни.
Този пост е редактиран от brotzki; 02-12-24 в 12:00.
Не е от еМАГ, друг търговец беше, забравих му името, но е нещо от рода на Технополис, видях,че имат много физически магазини в Румъния.
П.С. Flanco е търговец на ТВто което съм закупил.
Щом е от гаражен магазин няма да имате електронна гаранция от Емаг в "моите гаранции"
Търсете гаранционната карта и четете условията:
Гаранционни условия Продуктите, предлагани от Flanco Retail SA, за които е приложимо, ползват гаранция от 24 месеца, съгласно българското законодателство и търговската политика на производителя. Всяка стока, на която е указан срок на гаранция се изпраща на клиента с гаранционна карта, издадена от Flanco Retail SA или оригинална гаранционна карта на производителя, в която са упоменати:
- адрес и телефон на оторизираните сервизи
- гаранционните условия на съответните сервизни центрове или производители
- гаранционен срок на закупената стока
При повреда на продукт с гаранционна карта на Flanco Retail SA в рамките на гаранционния срок, продуктът се изпраща (или занася) до офиса на Flanco Retail SA. След отстраняване на повредата продуктът се връща на клиента за сметка на Flanco Retail SA. Връщането се осъществява посредством куриер. За продукти с гаранционна карта от производителя са валидни гаранционните условия на съответния производител или оторизирани сервизни центрове. В сервизните центрове се приемат единствено продукти с оригинални гаранционни карти, с които е получен продуктът. Освен гаранционната карта се изисква валиден платежен документ, за да бъде призната гаранцията. Клиентът е длъжен да пази всички документи и опаковки, съпътстващи стоката. За допълнителна информация можете да се свържете с търговеца на тел. +40212038170 или и-мейл flancoretailsa@emag.bg
Сега си разгледах и аз покупките през годините.
Навсякъде пише: Гаранция от производител
Като кликнеш върху написаното излиза:
Гаранция директно от производителя, която можеш да намериш в кутията на продукта
Друго което ми прави впечатление че почти всички закупени стоки, с изключение на 1-2 са от външен търговец.
Аз купувам предимно от EMAG и даже филтрирам EMAG като единствен възможен.
В последните години филтъра не работи много коректно, но поне в началото ги отсяваше
Не знам какви ги мътят от EMAG, но нещо не им е читаво.
Няма да се учудя да продадат платформата скоро
Много клиенти не са си изпринтирали гаранциите, защото са разчитали че са на разположение в сайта.
Този пост е редактиран от solo5; 02-12-24 в 13:41.
Тия от Емаг в последно време бавят и поръчките и това е от преди черния петък.Ей така си ги анулират, после разправии докато върнат парите.Една скара я чаках месец и в статута и пишеше ту Неуспешна доставка, ту На път за доставка.
Така,доколкото разбирам си имам стока на добра оферта но без гаранция..т.е. оферта за търговеца хаха
Ако не е нещо временно и останат така нещата, то всичко струващо над 50-100лв вече не е оферта при тях.
За телевизори остава Техноград :-)
За без гаранция има доста гаражи за техника и у нас.
Тези дни взехме ски от еМага, обаче отново с липсваща гаранция.Какво им става на тез?!
Нито има електронна гаранция, нито има информация за такава на страницата на продукта.![]()
Иначе е предлаган и с доставка от емаг.
Сега как се процедира?
В профила ти в падащото меню нямаш ли секция "Моите гаранции" ?!?
Разбира се, има я тази секция, но я няма гаранцията за тази покупка.