Този пост е редактиран от brotzki; 24-02-25 в 18:52.
Гаранции виждам в поръчките си още от 2014, естествено за автършейф и парфюми нямам... Иначе са бързи, на черния петък 24, още в 3 през нощта в събота стоките бяха в еконт Русе. Винаги са ми били първи избор за всичко.
Твърде са си нормални цените. Действа на нашите техномагазини по-добре от всякакви регулатори.
аз пък съм доволен от румънците, бях поръчал поилка за тигър за 50 лв , от външен доставчик / вероятно Китай/ , на 3 -я месец изгроря помпата , която струваше 38 лв, гаранция по фактура нямаше , но направих запитване и ми доставиха нова помпа с куриер като само искаха да върна старата / ?!/ с доставка за тяхна сметка, естествено мина време докато се оправят с доставчика , а аз си купих нова за моя сметка. Така се сдобих и с резервна.Ама си купих още две от тему за 30лв двете ....Не издържат много тия помпи, все пак работи нон стоп.
Преди имаше реални промоции, а сега намалят с 5% и Crazy days, но с търсене могат да се намерят прилични цени и то като гледам са все от чужди доставчици.Последно поръчвах едни мебелни крака, които в Бг струват 9лв. бройката, а от Полша чрез Емаг ми ги доставиха на 14лв. 4 бр.
Все още има читави оферти, но опредлено трябва да се дебне повече от преди. Нормално е да са от чуждите доставчици. Както се отбеляза малко по-нагоре, действат на наще пишман бизнесмени по-добре от всичките измислени бг регулатори.