Страница 3 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно
Резултати от 31 до 45 от общо 49

бТк АДСЛ Манифест

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

бТк АДСЛ Манифест

Ми аз пък като клиент на едно свястно ИСП съм много доволен.

300к пееринг и 30к международен за смешните 25лв.

за последните 3 месеца е имало точно 2 прекъсвания за по 2-3 мин. Като и при бурята онази вечер нета спря за 10 сек. след един токов удар докато захапе суича.

Та проблема на ланките не е в технологията а в желанието на доставчика да предлага качествена услуга с качествена техника. Но това не става с висящи по дърветата кабели и суичове.

2.  

3. Тук е от
    Mar 2004

Re: бТк АДСЛ Манифест

5 mb Flat rate за 80лв

4. Member
    Тук е от
    Sep 2002
    Живее в
    Варна

Аз като имам 80 до 300 килобайта международен и смешен пиър да не мислите , че е много хубаво.Има един локален ftp на който от месеци няма нищо ново.Все пак и аз искам от време на време да си дръпна някой албум или програма.Ама като си на трафик.Иначе съм довлен от поддръжката.Но интернета не става за нищо друго освен за сърфиране и сваляне от http.Има голям packet loss.Не давам много пари на месец , но скоростта не ми е гарантирана

5. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

God, и на един авер баш в центъра му е простено, че плаща сумати и парички на варналан за някакви мижави мегабайти... Пак поради липса на алтернатива. (Блока над МакДрайв) ...

Хайде да не се обиждаме. Аз съм в баш центъра зад Мак.дом. Мястото на Мак Драйва е на края на града. Там едно време беше старата автогара .Помня я защото съм играл там като хлапе.

6. Senior Member Аватара на Zetle
    Тук е от
    Jan 2003

Извинявам се за намесата, ама има друга тема да си мериме пи...скоростите.
    Оставете тука да се разтягат само бТk-арските локуми!
    Модераторите ?

7. Member
    Тук е от
    Feb 2001

Някой знае ли какво ще е увеличението от 1.11 - доколкото разбрах ще има 2048/512 за 99лв за другите тарифи не знам ..

разкатан едит: моля, подобни неща нека се пишат в другата тема за АДСЛ.
    Иначе за скорост - да - за цена - още не е официално обявена, само слухове са.

8.  

9. Тук е от
    Jun 2004

Да използвам темата и да попитам:от къде мога да си взема допълнителен сплитер за ADSL.Може и да е с един изход-за телефон.Разбрах,че е проблем намирането му,а бТК дават само по един брой/на мен ми трябват-два/.И пак извинявайте,че се вмъкнах без да почукам.

10. Io
    Io е офлайн
    Member
    Тук е от
    Oct 2003

Цитат Първоначално публикувано от barev
    Тук доста хора говорят за алтернативи, местния доставчик и т.н. Аз живея в София, в кв. Овча Купел. Сега всички ще кажат, че там има 20 ЛАН фирми с хубав нет. Нито фирми има, нито нет.

Не е реклама, но аз съм към www.powernet.bg и съм много доволен, а реалното IP ми струва +5 лв на месец. Рагледай, мисля че имат "покритие" и в Овча Купел.

11. Тук е от
    Mar 2003

Цитат Първоначално публикувано от Tyna
    Да използвам темата и да попитам:от къде мога да си взема допълнителен сплитер за ADSL.Може и да е с един изход-за телефон.Разбрах,че е проблем намирането му,а бТК дават само по един брой/на мен ми трябват-два/.И пак извинявайте,че се вмъкнах без да почукам.
    И за какво ти е втори сплитер? :coolsmiley:
    Това не е кабелна телевизия и да си закачиш ощще един модем след него.
    Ако искаш да ползваш дериват, просто си разклони линията след сплитера.
    От изхода phone делиш на две три или колкото искаш. Втори сплитер не ти е необходим.
    И пакета защо го поръча "Инсталирай сам", като не можеш :knuppel2:

12. Member
    Тук е от
    Feb 2006

Горе долу съм съгласен с БТК ...единственото нещо което ме тормози е за домашните потребители...сега в апартамента сме само студенти и сме на АДСЛ (не в БГ) при нас беше същото само един комп в нет-а...изтичах до достачика и се рабучах...малко не е честно....те казаха щом сте студенти и сте от къщи ОК, пипнаха модема и сега си имаме мрежичка вкъщи...
    НО в БГ некой хитрец земе пусне нет на целия вход...Просто това българите гледат как само да цакнат...БТК се опитват да стигна международни стандарти и горе долу успяват..това че всеки трети от нас е ХЕКЕР и само ръчкоти е друг проблем...за да си проверяваш пощата, чатиш и ровиш из нет-а което се предполага че по принцип се прави (торентите няма да ги кометирам) не ти трябва друго от това което предлагат....Нали като дадат свобода и некой го отнесе веднага ще има "некадърници хакнаха ме......"

13. Тук е от
    May 2006

от около 2г ,че и нещо (т.е. откакто пуснаха тази услуга) съм абонат на бтк...преди това и аз бях като повечето от вас..."бтк - сукС...бТк-не става" и тем подобни неща..НИКОГА не съм се обаждал в хелПдеСк-а..НИКОГА не съм имал проблеми...НИКОГА не съм се оплаквал от услугата...просто защото е нямало от какво да се оплаквам...
    единственият проблем за в момента на бТк-а е ,че се опитват да предложат някаква алтернатива..на закостенелите потребители
    вярно е ,че е за доста голяма част от хората от "провинцията" е може би наи-доброто решение..

99% от мненията в тази тема...а и в другите са на хора който представа си нямат какво точно е положението с тази услуга..и само гледат да оплюват..да се хвалят с големите си скорости и тем подобни...
    лично аз ползвам интернет от повече от 10год. сменил съм толкова много доставчици ,че едва ли ще ви стигнат пръстите в класните ви стаи за да ги изброите... не си мислете ,че като "имате интернет" и вашият доставчик е единственият и най-добрият просто не е така...никога няма да бъде...
    не че правя реклама..не че се опитвам да защитя някой..просто гледам реално на нещата..аДСЛ услугата е ПРЕКАЛЕНО МЛАДА за страната ни като цяло че да я сравнявате с подобни услуги в съседни страни...и ПРЕКАЛЕНО МЛАДА за да искате да е почти без пари със супер високи скорости..и на това ще му дойде времето..не забравяйте ,че бТк поне се опитва да направи нещо като хората..
    колко често кварталната кабеларка подменя трасета? (замислете се за това)..колко често имате проблеми със скоростта в пиковите часове?...колко е uptime-а на локалното ви ftp?...а това на осталите servers от които вие зависите?какво е средното време за решаване на даден проблем в кварталната ви кабеларка?..замислете се за това дали сте доволни и дали си заслужава това което получавате като услуга за тия пари които давате....преди обаче да отоговорите имайте моля ви някаква база за сравнение...това че сте сменили 2-3 квартални доставчика не ви дава право да плюете по другите
    'що се отнася до port fordwarding-а ми "деца" поровете се малко бе.* * .прочетете нещо...прочетете как да си настроите рутер.,.....как да го настроите port fordwarding-а.....ако не ви се чете купете едно малко рутерче (не са чак толкова скъпи колкото си мислите) па вземете щракнете 2-3 пъти и готово имате port fordwarding..надали обаче доста от вас знаят какво да правят след това... и за какво ще им служи...

бТк не е монополист както някои каза...(специално за сферата - аДСЛ) от около 2 месеца и нещо аДСЛ лицензът е общодостъпен..незнам колко хора от вас го знаят това...с 2 думи всеки интернет доставчик има право да ползва аДСЛ(т.е. да предлага аДСЛ услуги)

ааа някой някъде каза "че сме се заробвали с едногодишен договор"...не е така..четете проучете преди да кажете/напишете нещо..
    договорът може да се прекрати по 3248732958095843989 начина и в нито един случай ущететен да е клиента
    между другото някъде се намеси цени...за пример бТк 512 безкрай -28лв.!!!* 512/128kbps :coolsmiley:

оплювайте още....давайте...все ми е тая... казал съм "който се смее последен, последен се смее той"
    (а...или беше нещо друго* )
    дано след още 3-4 годинки се намери отново някой
    който да тръгне да сравнява една и друга предлагани услуги
    и в частност тези двете..интересно ми е просто на какво ниво на развитие ще е едната и на какво другата

за тези които винаги им е прекалено ниска скоростта..раздвижете си мозъците и ми кажете готови ли сте да плащате между 500-1000$ на месец?

P.S. > простете за набързо нахвърляните мисли..нямах много свободно време да ги подредя и оформя както исках...надявам се все пак да се придобили бегла представа за това което съм искал да кажа...простете и за многото правописни и препинателни знаци
    Благодаря Ви....

14.  

15. Member
    Тук е от
    Nov 2005

Това пък какво е... Ода за БТК?

16. Тук е от
    May 2006

на такова ли прилича?

17. Member
    Тук е от
    Nov 2005

Цитат Първоначално публикувано от batkoto
    ........
    договорът може да се прекрати по 3248732958095843989 начина и в нито един случай ущететен да е клиента
    между другото някъде се намеси цени...за пример бТк 512 безкрай -28лв.!!!* 512/128kbps :coolsmiley:

Че какво е (освен някаква литературна хипербола)? бтк безкрай е с месечна такса 33лв.
    http://www.btk.bg/bg/residential_art...?cat=40&id=876

18. Тук е от
    May 2006

в момента цената е 28лв без ДДС!!!
    друг въпрос е колко е актуален сайт-а

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. АДСЛ рутер ?
    От helios1 във форум Технологии
    Отговори: 10
    Последно: 08-05-08, 23:19
  2. Проблем с БТК АДСЛ
    От nov във форум Технологии
    Отговори: 39
    Последно: 07-02-08, 23:28
  3. настройка на АДСЛ
    От obshtinska_mishka във форум Мрежи
    Отговори: 14
    Последно: 08-05-06, 10:24
  4. БТК АДСЛ
    От mgPP във форум Мрежи
    Отговори: 6
    Последно: 08-09-05, 16:34
  5. АДСЛ vs. АренаБг
    От ggbg във форум Мрежи
    Отговори: 6
    Последно: 07-09-05, 11:43

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе