Страница 5 от 5 ПърваПърва ... 345
Резултати от 61 до 74 от общо 74

Бтк ADSL

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2005

Re:Бтк ADSL

Здравейте,

връщам се за няколко седмици във Варна и понеже майка ми няма интернет, а на мен ми трябва, ще трябва да се понапъна сам да направя нещо по въпроса. Прегледах офертите на Вивател и видях, че предлагат безсрочен нет за 25 и 31 лв на месец, което ме устройва напълно. Исках да питам, дали вивател са надеждни и да речем мога ако се върна в неделя и пакета е закупен няколко дена преди това, да си пусна нета буквално на момента? Или е по-вероятно няколкото седмици да си минат и на тръгване Вивател да ми пусне... интернета.

Поздрави!

п.п. Спомням си например, че миналата година активирахме някаква допълнителна телефонна услуга и си беше ходене по мъките. Според лелчетата от отдел контакти щеше да стане при момента на заявяване, но минаха 3-4 седмици, докато я пуснат

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Титуляра на телефонния пост звъни на 123
    и след като почнат да казват опции - натиска 4 и после 2
    и си заявява интернет
    Другия по-бърз начин е отива в БТК център на Пощата, Метро или Кауфланд и на самите каси сключва едногодишен договор. На място получава Wi-fi модем
    До 48 часа трябва да е пусната линията.
    Най-добре е да мине предподпише Vivacom Duo ( 30лв телефон и нет с 3600мин към стационарни телефони в страната и чужбина и 10мб нет )
    Ти като си дойдеш , закачаш нета, пускаш го и го активираш.

4. Тук е от
    Feb 2005

Аха, ок . Начи би трябвало да няма проблеми с пускането.
    За договора, понеже ще е безсрочен е задължително да се направи в някой от филиалите на вивател, по телфона или онлайн не става за съжаление, но тва не е голям проблем.
    От едногодишен договор с допълнителни минути май няма смисъл, шото телефона по принцип почти не се ползва.

Поздрави

5. Тук е от
    Jun 2007

Върти на 123 и питай "безсрочен договор" какво значи. Можеш ли да спреш интернета без да плащаш неустойки като луд?
    31лв ми се струват много пари за скорост "до 12мбпс"

Аз имам кофти опит с БТК АДСЛ и не препоръчвам като коректен партньор!!!
    За моя не помня, но инсталирах на познати модемчето(на съществуващ телефонен пост) и го пуснаха след 1 седмица.

6. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Бтк сключват договор минимум за 12м за интернета. След изтичането му е подновява. Ако искаш да го прекъснеш , дължиш всички такси до изтичането му.
    за да не ти излиза скъпо с телефон се взема икономичен план за 5 и нещо на месец, но е много скъпо ако звъниш от него. Затова - не се слага телефонен апарат и готово.
    но общо взето цената излиза същата като Виваком дуо. 30лв/м с телефонната такса и включените минути.

т.е интернет + телефон + разговорите = 30лв.

7. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Бтк сключват договор минимум за 12м за интернета. След изтичането му е подновява. Ако искаш да го прекъснеш , дължиш всички такси до изтичането му.
    за да не ти излиза скъпо с телефон се взема икономичен план за 5 и нещо на месец, но е много скъпо ако звъниш от него. Затова - не се слага телефонен апарат и готово.
    но общо взето цената излиза същата като Виваком дуо. 30лв/м с телефонната такса и включените минути.

т.е интернет + телефон + разговорите = 30лв.
    Само да доуточня нещо -тъй като е прясно

Тарифа "Home" 30 лв с ДДС = телефон с безплатни 3600 минути / 60 часа /към фиксираната мрежа на Vivacom и с чужбина + интернет неограничен уж до 10 Mbps + WiFi модем / рутер. Има опция и да си вземеш фактурка за 30 лв с ДДС то.

8.  

9. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Цитат Първоначално публикувано от kris11
    Бтк сключват договор минимум за 12м за интернета. След изтичането му е подновява.
    подновява се, но само за 1 месец (точка 3.4 от Общите условия)

10. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Цитат Първоначално публикувано от FearMe
    подновява се, но само за 1 месец (точка 3.4 от Общите условия)
    Горното е от цитата на Техното

11. Тук е от
    Jun 2007

Глей ква обърквация е с тоя Виваком! Ако ти трябва сериозен доставчик, а пък ако и е за неопределен период от време, не се занимавай с тия смешници. Щото всичко е направено типично по български, не да ти е ясно кое, къде и как, а да си плащаш като поп за има/няма. Утре и нас няма да ни има,но договора на Викваком е в сила...

Има и такъв случай- да не пълня темата...

12. Тук е от
    Jun 2010

FearMe е абсолютно прав. След 12 месеца договорът към Виваком става безсрочен, което на практика означава, че може да се спре към края на всеки месец. Което го намирам за супер fair!!!
    Смених какви ли не доставчици мега-мини ланове , но се оказа, че Виваком си остава още най-стабилният и коректен Нет-провайдър в България!

13. Тук е от
    Jun 2007

Цитат Първоначално публикувано от shilovski
    но се оказа, че Виваком си остава още най-стабилният и коректен Нет-провайдър в България!
    Радвам се, че има и доволни. Малко неубедително ми звучиш, но потвърждаваш правилото.
    Може и да са се чукнали в простите глави и към днешна дата договорите след първия период да стават безсрочни. Но е крайно недопустимо да се отнасят така със старите си, лоялни клиенти!!! Това е абсурдно и не се вписва в добрите бизнес обноски на сериозна "компания". Освен че нямам право да минавам към други абонаментни планове (имам с преподписването на друг договор за мин 12м), не намаляват цените, а и не можеш да се отървеш от тях, дори и да си платиш. Все още им плащам наем за рутера (няколко години), който подаряват на новите си клиенти!!! Това ако не е простотия... ти се кефи...
    Продължават да ми пращат извинителни писма, приспадания от сметки и суми по кредита
    Още не съм се отървал...
    Ще вдигна фирмен банкет, когато дойде баланса с поканата да им върна рутера...

Ако имаш за сериозна фирма, която не иска да прекрати договор поради смърт на титуляра...
    и там адвокати и жалби и разправии...

14.  

15. Тук е от
    Feb 2005

Ами аз съм си от 2-3 седмици във Варна и майка ми като титуляр сключи директно безсрочен договор за интернет, който прекрати на следващия ден, след като активирахме АДСЛ-а. Така минималният договорен срок е около месец.
    Сега, дали ще са коректни ли ще продължат да смучат кинти след средата Август, все едно че е нормален 12 месечен договор, ще докладвам, но до момента всичко изглежда нормално. ...ако се изключат ежедневните прекъсвания на връзката, но те не знам дали са от виватела, рутера или моя лаптоп.
    поздрави

16. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2010

Здравейте, имам договор Vivacom NET, който изтича на 04.08.2011г. На договора пише, че ако искам прекратяване трябва да ги уведомя 1 месец предварително- този срок обаче вече изтече. Сега не знам какво да правя: 1.Дали ако го прекратя утре ще ми искат неустойка 2. Ако не правя нищо дали след 04.08 ще стане безсрочен или ще се поднови за нови 12 месеца? Нали уж виваком премахна автоматичното подновяване за GSM договорите- при нета важи ли същото? Дайте някакви съвети.

17. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Най-добре звънни на 123 и питай.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 5 от 5 ПърваПърва ... 345

Подобни теми

1. БТК ADSL Еye
    От Delta1 във форум Мрежи
    Отговори: 0
    Последно: 07-06-08, 00:56
  2. LAN или БТК ADSL
    От argen във форум Мрежи
    Отговори: 5
    Последно: 25-10-06, 23:18
  3. БТК ADSL - LAN?
    От ggbg във форум Технологии
    Отговори: 3
    Последно: 12-01-06, 14:44
  4. ADSL БТК
    От Cvetanov във форум Технологии
    Отговори: 8
    Последно: 10-03-05, 23:30
  5. ADSL от БТК
    От stoianp във форум Мрежи
    Отговори: 1
    Последно: 17-02-04, 22:49

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе