Някой да е успял да закачи различен от предоставяните от ZTE модеми на линията ?
Някой да е успял да закачи различен от предоставяните от ZTE модеми на линията ?
Ако имам настройките на модема бих се пробвал - имам един USRobotics който си мисля че ще върви по-добре от ZТЕ. Все пак и на мен ми е интересно някой дали е успял?
ако имах паролата за ppooe конекцията щях да пробвам даже направо щях да го махна модема щот е не блести с някакви качества
1.Пуска се модема от бтк да се закачи с активацията от сайта за активация на бтк.
2.Влизате с root-ската парола в модема, сваляте настройките и ги прилагате към другя модем, който искате да закачите :-)
Ми при активацията на модема, нали си задаваш паролата от договора ;-))
Колега ти вече взе да гадаеш...............Първоначално публикувано от d-rRoss
Звъни на съпорта на бТК и ги питай за потребителя и паролата да видим какво ще ти отговорят ...а иначе ги има в кода на страницата на уеб интерфейса на модема .
d-rRoss е прав нидейти да спорите без да знайти .Това са ти даните за конекцията...Весели празници на всички !
какъв е проблема с ADSL модема на ZTE че трябва да го сменяш? нали се сещаш че не трябва да очакваш повече съппорт каквото и да се случи
Само да кажа, че в Сърбия например, при тамошния ADSL доставчик (за Белград), потребителя може да си сложи какъвто си иска негов си ADSL-модем - кеф ти с вграден WiFi, кеф ти с вграден рутер (стига акаунта да не е орязан), кеф ти зелен, кеф ти червен. И това че си със съвсем друг модем, не сваля отговорността за съпорт от страна на доставчика.
@MitkoS , почти навсякъде из белите държави е така. За съжаление ние не сме сред тях.