Незнам вече колко пъти го задържах но нестава..
Обади се на бтк да го ресетнат от тях.
Последната пратка забелязах че не се ресетва.
Явно са изключили бутона от вътре идиотите.
Не става и така. А да не говорим че в момента скороста ми не надвишава 6 мегабита, а съм на 12. Тия трябва да ги застреляш всичките идиоти.Първоначално публикувано от badboy
скоростта не е гарантирана и зависи най-вече от състоянието на кабелите до теб, така че ....
м/у другото защо ти трябва да го ресетваш? нямаш интернет ли?
Не ми говори за скорста че не е гарантирана. Това го знам. Неможе снощи да имам 2 мегабита скорост и да не мога да отваря нито един видео клип. Не съм от вчера на БТК и до сега съм нямал такива проблеми. А до колкото до ресета...просто искам да се ъпдейтва фърмуера на модема до по нова версия защото била стара и това ставало с ново логване.А и като ми дават нещо и искат пари би трябвало да работи...Първоначално публикувано от FearMe
offtopic
------------
не знам, ама аз, за, тия БТК, чувам, само добри неща, от сорта - кой ма набута при тях, м... и, и то с договор, за две години!!!
договора е за 1 г !Първоначално публикувано от fXOrange
От 4г и половина съм при тях - нямам оплаквания . Най- стабилният доставчик на нет( за съжаление ) за Варна са.
Всички дуриги имат по няколко седмични проблеми / профилактики
Едните при дъжд изчезват , други път взривяват комп. на абонатите си при гръмотевици.
какво друго да кажа - Голям град с такива тъпи скорости и отрицателни технологии - просто нямам думи.
Минахме Пловдив по големина и по хора и по растеж ама всичко друго ни е по -зле от Добрич примерно.
Искам да попитам каква е възможността да се ползват два модема на Виваком през една телефонна линия у дома. След като ми смениха модема и стария остана за мен. Идеята е да закача в другата стая към телефонната линия и стария модем и от него в PCH-A110 с кабел да пусна нет когато ми трябва да тегля нещо през вградения му торент клиент.
Идеи?
Поздрави !
Трябва ми малко помощ, моднах си един 531B с последния фирмуер и сега ми трябва user и pass да го свържа. Имам вързан един Пирели но стандартните програми не ми махат маската, дайте ми съвет, моля.
EDIT: Успях да се справя, за всеки който иска да си върже собствен модем или да модне някой, необходимо е да направи резервно копие на настройките на сегашния си модем, да се порови във файла за РРРОЕ логин информацията и воала, докато Виваком не пробват да флашнат модема или не си смените договора сте готови. Ще напиша в скоро време впечатленията си от "новия" ми Netcomm скоро.