При смяната на скоростта, интернета спира. За да тръгне се налага рестарт на модема. Така че модема ще се рестартира, ама трябва да има "добра" причина за това.Първоначално публикувано от KTT
При смяната на скоростта, интернета спира. За да тръгне се налага рестарт на модема. Така че модема ще се рестартира, ама трябва да има "добра" причина за това.Първоначално публикувано от KTT
От три дни съм с новата скорост. И аз мислех, че се налага рестарт но си тръгна и без такъв. Според статуса в модема, същия не е рестартиран от 16 дни. И съм сигурен че скоростта от три дни е такава, а не от по рано защото съм влизал в модема и съм гледал дали ми е променен профила. Е, не беше до преди 3 дни. Та и без рестарт тръгва явно.
Проверявах на 7 май вечерта нямаше увеличение , това беше към 23 часа . На другия ден в 6,30 сутринта станх за работа рестартирах модема и вече бях на новата скорост , интересно ми е кой я е сменил вечерта.
Другото хубаво нещо е че скороста ми навсякъде е 6 мегабита а не 3 , независимо от къде тегля.Май този метро трафик е измислица защото почти навсякъде при тест на скороста извън българия ми дава максималните 6 мегабита а не 3.