Страница 3 от 8 ПърваПърва 12345 ... ПоследноПоследно
Резултати от 31 до 45 от общо 108

айде на новите скорости на ADSL

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2006

Re: айде на новите скорости на ADSL

Казвате,че писмото е за клиенти след 09.2007,след като ще променят скоростите дали ще има възможност за избор на такава?Защото аз съм точно от тези клиенти и това силно ме интересува,а не получих от БТК нужният отговор,просто ми казаха,че щели да ми ъпгрейднат скороста....

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

пусни си заявка за 12 мегабита на тел 0800100
    ще ти кажат че още нямат готовност , но до седмица ще имат и толкова
    модема не се сменя - ъпдейтва се дистанционно.

Всичко това във Варна ми се стори налудничево , след като един много добър познат дойде тук за ден два и ми каза че Спектрумнет дават синхронен 60 мегабита !!! за 55лв
    Незнам дали да му вярвам - тук Софиянци ще кажат.

4. Member
    Тук е от
    Mar 2005

[quote=studio54 ]
    След дълъг и изчерпателен разговор с усмихната и любезна служителка от един БТК Център ми бе обяснено следното:Всички стари абонати остават със първоначалният срок на договор,тоест до последната секунда на неговото изтичане...Новите договори от 6месеца или 1 година са САМО за нови клиенти?Т......

За да улесни клиентите, които искат бърз и сигурен достъп до световната мрежа БТК премахва двугодишните договори за ADSL. Клиентите имат възможност да избират между 6 месечен и едногодишен срок на договор, а пакетите могат да включват допълнителни услуги, като уеб пространство, електронна поща, модем за безжична връзка и др. Всички настоящи ADSL клиенти ще бъдат информирани лично как да преминат към новите по-високи скорости.
    http://www.btc.bg/bg/news_details.php?id=424

5. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

хааайде и на първия откаааз

поради техническа невъзможност е анулиран вчера подписан договор за смяна от 4 на 12 мегабита.
    въпросният "труден" район е (варненци, дръжте се да не паднете) - до ХЕИ. кооперацията е няколкогодишна (да не каже някой, че е съборетина с външни жици , не е в забутан квартал, безпроблемно са ползвани досега 4мегабита

та такива ми ти работи, да видим къде другаде няма да могат. да не се окажат по силите им само първите 3 сгради около кварталните им центрове

6. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

@FearMe -ти си на 200м от клон 10 ?!?!?
    сигурно трябва да си до тях

7. Member Аватара на zayo bayo
    Тук е от
    Feb 2004

Анулирах стария си договор преди малко ,подписвайки нов с нови скорости цени и срокове.Естественно ,знам че на новото ще се радвам следващата седмица.предполагам вторник сряда ще ги имам.
    Апропо то да сега все така е било!!!

8.  

9. Member
    Тук е от
    Dec 2004

Цитат Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
    Всичко това във Варна ми се стори налудничево , след като един много добър познат дойде тук за ден два и ми каза че Спектрумнет дават синхронен 60 мегабита !!! за 55лв
    Незнам дали да му вярвам - тук Софиянци ще кажат.
    /Off
    http://promo.spectrumnet.bg/promo/hifi.php - 60/40 Mbps peering/int. за 55 лв с ДДС. На този план нямам познати, но на Home (20/10 Mbps) работи перфектно.

10. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Аз вчера казах ли ти нещо (FearMe) ......или май на stenly беше, 300-400 може би са линиите които могат да поддържат такава скорост.

Освен това ИСТИНСКИЯ интернет е 3 и 9 Мбита а 6 и 12Мбита (Метро) - това е локален пиаринг - със сигурност за даденото населено място, но не съм сигурен дали не важи и за БГ като цяло.

11. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Вероятността да прекараш 9Mbit/s през престоял 20г в земата кабел. който минава през десетина муфи и 4-5 разпределителни табла е по-малка, отколкото да прекараш камила през иглено ухо.

12. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

ще видим... въпросният отказ не е даден на мен. на мен ще видим каво ще кажат след ден-два...

13. Тук е от
    Dec 2007

на 9/12 мбита съм и мисля че не е лимитиран още , дига насякъде в европа 12мбита

тези с договори или промяна в плана след септември автоматично минават на най близкия план на които са си плащали 20 за 20
    и 25 за 25, 31 или 38лв.
    тези преди септември трябва да преподпишат нов за 6 месеца или година. Ако линията ти поддръжа до 4 мбита например ще се слиза по желание на клиента на по нисък пакет. прага на които ще се приема да слизаш надолу е 6 мбита и 3 мбита за да се откажеш от услугата ако желаеш, ако нещеш, се съгласяваш с кофти линията и си цъкаш колкото позволява. Параметрите на линията се променят почти постоянно, но не в големи граници.
    1. модемите 831 най старите първите са адсл 1 технология и държат до 8мбита.
    2. 831 2 по масовите са до 12мбита
    3. Хуавей (малки бели) и ЗТЕ 531B WIFI са адсл2+ и държат до 24 мегабита.
    така че максималния рейт се вдига 2 пъти при смяна на модем точка 2 с т 3 и 3 пъти при т1 с т3.
    http://192.168.1.1/infodsl2.html може да си видите attainable rate и да го удвоите за да получите представа до колко ще държи печено.

14.  

15. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

моят е 831 и показва:

Attainable Line Rate Down: 10592 Kbps Up: 1392 Kbps

16. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Аз съм по-зле:
    Down 9564 kbps Up: 989 kbps

Изчака ми се чакането с онлайн заявката и днес смятам да посетя някой от бизнес центровете на бТК да си поговоря с някоя кака.

17. Member Аватара на daley
    Тук е от
    Jun 2004
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от hacked
    http://192.168.1.1/infodsl2.html може да си видите attainable rate и да го удвоите за да получите представа до колко ще държи печено.
    Какви са user и pass за достъп?

18. Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от stenly
    Аз съм по-зле:
    Down 98564 kbps Up: 989 kbps

Изчака ми се чакането с онлайн заявката и днес смятам да посетя някой от бизнес центровете на бТК да си поговоря с някоя кака.

s 831 при мен показваше 11500
    сeга съм с WiFi и ето

[img=http://img412.imageshack.us/img412/8493/snapshotadslpe8.th.png]

след направени тестове показвам шот от теглене на торент. държи 1.5 мегабайта без проблем под slackware линукс както и по горните спийдтестове.
    [img=http://img441.imageshack.us/img441/2968/snapshottorrentbo4.th.png]

под Уин ХР обаче нещата не са така. международния както и при торент теглене скороста повече от 9 мегабита не се качи и постоянно имаше спиране на трафика за около 2 3 секунди na LAN interface-a според Du Meter .
    изглежда уин-а не успява да се справи добре с тоя трафик или някакъв тип буфериране от паметта и на 10 секунди сякаш спира за да запише изтегленото до момента в буфера. в интерес на истината компа не е бърз и е с пентиум 3 на 1гхц с 512 РАМ, но под линукса работи сравнително добре с пуснат 3D Desktop compiz fusion.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 8 ПърваПърва 12345 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. ЯЯКО БЕНЧОВЕ И РЕКОРДНИ СКОРОСТИ
    От cvb във форум Овърклок
    Отговори: 2
    Последно: 01-02-12, 06:15
  2. Нови, по-атрактивни скорости от bTK ADSL!
    От stenly във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 27
    Последно: 25-07-07, 14:56
  3. За любителите на високите скорости!
    От BerkStock във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 9
    Последно: 25-01-06, 22:38
  4. LAN Скорости
    От ckk_7 във форум Мрежи
    Отговори: 7
    Последно: 06-03-05, 21:08
  5. ADSL - цени,скорости и срокове
    От Lupus във форум Технологии
    Отговори: 70
    Последно: 07-02-05, 12:44

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе