Дали са първенци е трудно да се каже,има и други производители с нелоши предложения,аз лично ако ще озвучавам дискотека вероятно ще предпочета Electrovoice да речем .Та там е работата,че у дома не става въпрос за "озвучаване",а за слушане на музика .Първото понятие е по непретенциозно откъм качество,главно се гледа да дига гюрултия,за да озвучи дадено пространство,а в къщи се гледа да може да получиш удоволствието от музиката.Та затова общо взето про озвучаване едва ли е най-добрия избор за в къщи.За пример ще направя една аналогия с автомобилите,да речем Рено се справят във Ф1 доста добре,но правят посредствени автомобили като цяло.Други производители/няма да давам конкретни марки за да не става излишна полемика/,които не се справят толкова добре във Ф1 или дори не участват там имат имиджг на много по реномирани производители и правят доста по-добри автомобили от рено .Та и при озвучителните тела е нещо такова и обикновено дея дето всички сме ги чували и са най популярни се оказва като се позаинтересува човек,че всъщност произвеждат посредствена масовка.За съжаление за тея по-малко популярните дето ни харесват обикновено няма лев и в крайна сметка се търси компромиса между финансите и качеството,което може да понесем .Първоначално публикувано от venci79

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат . А за кината пак ли трябва само гиролотия да се вдига тия от арена и маса други кина пълни балъци не разбират нищо те и те не разбират, да не говорим за концерти в сверовен мащаб мноо балъци се навъдиха много нещо, хубу че има тука хора които да ни отворят очите да не се лъжем като тях. Сега съм със пълната серия на JBL Nordridge 5+1 ако някои твърди че са пълни боклуци да заповяда на гости ще му пусна филмче или концерт да ме просветли кое не му хахресва.Спор няма има и по добри обаче да заявиш че са боклуци еи тва е смешно.
. А за кината пак ли трябва само гиролотия да се вдига тия от арена и маса други кина пълни балъци не разбират нищо те и те не разбират, да не говорим за концерти в сверовен мащаб мноо балъци се навъдиха много нещо, хубу че има тука хора които да ни отворят очите да не се лъжем като тях. Сега съм със пълната серия на JBL Nordridge 5+1 ако някои твърди че са пълни боклуци да заповяда на гости ще му пусна филмче или концерт да ме просветли кое не му хахресва.Спор няма има и по добри обаче да заявиш че са боклуци еи тва е смешно. ) еи тва е на кратко.
) еи тва е на кратко.