Търсих и не виждам скоро да е казвано нещо за стойките за колони. Предполагам ще е полезно и за други.
Понеже си търся стойки (стоящи , а НЕ стенни) за букшелф колони, а нещо в София не откривам подходящи стойки. Всъщност има ама са в по горен ценови клас от това което смятам да дам.
Ако може да споделите къде има стойки - нещо от рода на 150 - 250 лева за чифт при височина 56-60 см. А като цяло да споделите какво е важно за стойките. Не съм имал до сега аудио стойки - имам флостендъри за предни и закачени на стената задни на 5.1 системата. Обаче сега си комплектовам стерео за малка стая и се нуждая от стойки за колони с рамери 305х202х220 мм ВхШхД (или нещо подобно). Въобще до колко лева е разумно да дам за стойки при условие че колонките са в категорията 800-1200 лева чифта. Някак ми се вижда неразумно да дам още 600-700 лева за стойки от електрон.бг например.От друга страна пък колоните могат да се ъпгрейднат след време , може други да харесам повече по звучене , а добрата стойка си остава.
Благодаря предварително за мненията и споделената информация!