...Здравейте , намерих теми във форума и за 2-та вида колони, но моя въпрос е малко по-конкретен за това моля хората който разбират за помощ. В къщи съм с такъв Receiver Yamaha RX-V363, не мисля скоро да го сменям за това търся и само колони .
...Първоначално от малко четене , бюджет и вид на колоните се насочих към JAMO S-606 HCS 3. Имах желание да ги чуя и и го направих. В магазина бяха вързали дори малко по-висок клас на Джамо (мисля че бяха 608) и мен лично ми харесахa. Не настоявах да пуснат 606, НО и момчето в магазина упорито ме убеждаваше да си взема тези:
Yamaha NS-777 front
NS-333 surround
NS-C444 center
...малко надхвърлят Бюджета, но е поносима разлика. Тъй като сега имам някакви Фронт колони, може първо да взема Съраунда и Центъра , а не след дълго и Фронт колоните. Та въпросите ми са няколко:
1) Дали Ямахата наистина са толкова по-добри (те тука ги дават на 3-то място )
2) По важното - подходящи (незнам или съвместими) ли са с ресийвъра ми. Защото младежа от магазина каза че щял да бъде "Малко слабичък" за тези колони. Мен вече ми е късно да правя дискотека в къщи и все пак ....какво може да означава малко слажичък :D
Благодаря предварително, приемам съвети и за други конфигурации стига да влизат в бюджета (който е около 100лв).